Friday, May 30, 2008

Tap mot Vågen2

Ekko - Elnes2 1-5

Vi stilte slik;
Tommy
Kristian, Morten, Reidar, Joachim
Ole M, Øystein, Kjell, Emil
Fiske, Gard

Ekko gjennomførte en god 1. omgang, og var uheldige som lå under med 0-1 til pause. I forkant av scoringen til gjestene, som forøvrig var klar off-side, ble Ekko snytt for et soleklart straffespark da Elnesvågens unge keeper som bakerste mann tacklet Morten på en særdeles ureglementær måte.
Ekko hadde stort sett god kontroll på kampen frem til pause, men sliter den siste tredjedelen på motstanderens bane.
Etter pause fulgte vi opp fra forrige kamp, og detter tidvis fullstendig sammen. Pluss til Daniel, som kom inn midtveis i 1. omgang, for flott scoring etter assist fra Gard.

Positivt fra kampen er vår 1. omgang, som faktisk var god. Viktig også å ta med seg videre den erfaringen ungguttene får denne sesongen. I dagens 2. omgang spilte vi med 6 juniorer, hvorav fire fortsatt holder 14-16.

Pluss også til Roe V Lien, som foruten off-side/straffe-situasjonen i 1. omgang dømte jevnt over godt!

Av øvrige kamper idag, så har MAlmefjorden slått Eide 2-1 borte, etter å ha ligget under. Clausenenga, vår neste motstander, har slått naboen Nordlandet med 4-2. Smøla har imårra walk over hjemme mot Bryn2.

17 comments:

Anonymous said...

Veldig positivt,at junior gutta kan få være med,så de blir litt tøffere fysisk.Det ser vi allerede,at de har tatt med seg til junior kampene.Så en stor takk til Morten,han tenker ikke bare i nuet,men fremover.Syns alle junior gutta løste sine oppgaver bra i dag.En EKSTRA pluss til debutanten,Kristian Raknes Brekke,som spilte meget bra på back plassen.(GUTTE SPILLER)

Odd Gøran.

Anonymous said...

Lett sier Vegard Løkhaug i en kommentar.

Anonymous said...

-hva med å kommentere kommentarene dine på enlnesvågens egne sider?

hilsen tilskuer.

Anonymous said...

Takk også til Andre Hoem H for at han ikke skåret mot tidligere lagkamerater når han fikk gå opp å heade fra 3 meter. God sportsånd , Andre!!!

Anonymous said...

Arti også at Ole Marius fikk slått minst en tunnell på Vegard Kålhau!
Way to go!!

Anonymous said...

Lett sier Vegard Løkhaug i en kommentar. En tunnel blir lite mot lek.

Anonymous said...

En tunnel blir lite mot LØK? Tunnel er tunnel Løk. Da har du tapt.

Anonymous said...

Løken e ute på byen. Ta her e andre sjeler i E2. Menmen... 5-1 på Øyra.. Jaja, lett;) Ekko sler ikke engang 2. laget til Elnesvågen. Lett å se at makt skifte i Fræna har blitt endelig og ekstremt.

Anonymous said...

Men vi er veldig avlappet til akkurat det. Bra at Elnesvågen gjer det bra. Bare passe på å slippe til noen egne talent hele veien. Ydmykhet er også en fin ting. Kan være vanskelig å opprettholde motivasjonen når toppnivået er nådd. Det kan no kun gå en vei...

Anonymous said...

hmm, Vegard Løkhaug er stor i kjeften, men hvor mye bra gjor han, han tapte jo de fleste dueller med juniorspiller/guttespillere...så deg var det vel en STOR utfordring siden du er så dåli

Anonymous said...

Ok,med elnesvågen seier.Hadde faktik forventa ennå større trøkk fra deres side.1 omgang var det jo ekko som hadde ett lite overtak.De 3 GUTTE spillerne til ekko,var jo på full høyde med dere.Med den satsingen som er i elnesvågen nå,så var gårsdagens elnesvågen lag,skuffende.Det var ekko,som gjorde dere god i 2 omg,ikke dere som spilte godt.

Anonymous said...

1-5 på Øyra:D

Anonymous said...

No må mor te Bausk ta et løft på skulin uti Aureosa. Na skrivinga her e no skandale. Ka med å bruke komma og punktum rett?

Anonymous said...

Ikkje nåkkå å takke fær ,skulle bære mangle. sikkert plassert midt på Tommy : )

AndyHH

Anonymous said...

husk at ekko spillte med 3 GUTTESPILLERE + 3 Juniorspillere!! alle de var jo 1 eller 2 nivå over Elnesvågen i 1.omg!

Anonymous said...

Se på norsk skrivingen din selv,før du klager på andre.Hverken bokmål eller nynorsk det du skriver.Du Skjønte sikkert hva som stod der,om ikke komma og pungtum stod på rett plass.

Anonymous said...

Punktum heter det visstnok