Wednesday, May 7, 2008

Juniorene åpnet med seier

Juniorlaget har hatt en jevnt oppadgående formkurve, og i kveldens serieåpning mot Skåla endte det med 5-4 seier til Ekko hjemme på Ekkobanen.
Førsteomgangen var meget bra sett med Ekkoøyne, og stillingen til pause var komfortable 3-0.

Etter pause slapp hjemmelaget Skåla inn i matchen igjen, og Skåla øynet håp på stillingen 4-3 før Ekko avgjorde med nok en scoring mot slutten.

Målene kom ved Daniel (3), Tommy Skånes og Øystein. To av målene til gjestene kom forøvrig ved straffespark.

Old-boys innledet sesongen mot Elnesvågen på Øyra onsdag kveld, og også der seieret Ekko med siffrene 5-4. Mest sensasjonelt var vel opptrednen til Olaf, som virkelig fikk blod på tann og har lovet et nært forestående come-back også på A-laget!

En flott innledning på sesongen for Ekko, som etter 4 kamper med junior/a-lag og old-boys står utelukkende med seirer!