Saturday, May 24, 2008

Same all over...


Nordlandet - Ekko 5-0
En særdeles liten og intim bane, knallhard og jævlig. Fint vær var det dog i Kristiansund!

1.omgangen var faktisk slettes ikke ikke spillemessig. I perioder spilte vi ut hjemmelaget, men lå svært ufortjent under med to mål til pause. Et selvmål av Morten, mens Tommy var noe uheldig på scoring nr 2.

Vi skapte vår sjanser først og fremst på venstresiden, der Emil en rekke ganger kom til innlegg. Men sjansene ble aldri omsatt i scoringer.


Etter pause ramlet Ekko rimelig greit sammen, og etter den 3. scoringen som kom som følge av markeringssvikt datt det meste av puffen ut av bortelaget.

Mål nr 4 kom etter flott spill av hjemmelaget, der spissen ble headet fri og satt ballen sikkert i mål bak Tommy, mens den siste scoringen kom på et lite bra plassert frispark!


Kampen sett under ett, ikke veldig mange som utmerket seg ekstremt positivt på Ekko. Emil trolig vår beste spiller idag.
.
Øvrige resultater i vår avdeling denne kvelden;
Bryn2 - Clausenengen 3-4
Elnesvågen - Eide 0-1

3 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ja, + at Malmefjorden tapte mot Smøla, Smøla stoppet kjeften på overlegne Ørjan. Hehe:)

Anonymous said...

ska ta en litn hareide:

sa at i ik sku skrive mer pga. at det kun skape irritasjon, men en ting må du mister anonym vete, i e overhode ikkje overlegen, viss du mæna d, da he du aldri snakka med me, og da kan du heller ikke skrive d du skriv.. du er et taperbarn!!

gidd ik skrive mer, av den grunnen jeg skrev og så kan du se på kommentaren til frank..

men om du kunne sei kem du va, kunne me tatt en prat, så kunne i vist d at i e en beskjeden gutt, som he meget god peiling på det i driv med:-)

HE HE:-) lol!

keeperfantomet