Sunday, May 25, 2008

Ang. kommentarer...

Heretter vil alle upassende anonyme kommentarer bli slettet fortløpende. Først ser vi an en ukes tid, og hjelper ikke dette vil vi innføre et system der alle må registrere seg for å kunne legge inn kommentarer.
Hvorfor? Jo, først og fremst fordi det er noen enkeltpersoner som legger litt vel mye arbeid i å slenge dritt i øst og vest uten å tenke spesielt mye over hva de egentlig sier.

3 comments:

Anonymous said...

er enig i at det blit for dumt å kritisere enkelt personer, men dette handler om fotball. visst jeg personlig mener at en enkelt spiler gjør en dårlig prestasjon, så er det en fordel at andre debatanter vet hvem jeg snakker om. jeg har gått hardt ut mot enkelte juniorer, og står på det jeg mener, uten at jeg mener noe stygt om mot dem personlig. dette burde de faktisk tåle. hadde jeg sagt hvem jeg er, hadde jeg blitt hengt ut her inne på en patetisk måte, noe sikkert mange mener jeg gjør mot andre, men jeg sparer meg sev for det. syns dette skal være et fritt debattforum, der folk burde tåle å høre litt negativ omtale

a

Anonymous said...

Det va vel egentlig ett litt internt humoristisk debattforum , men tjene no kun til å ødelegge stemninga i laget.

Derfor he i ikkje gidda å skrevet på ei stund heller.Ser ikkje helt poenget lenger dessverre.

Takk for alt.

Frank

Anonymous said...

syns hele greia blir dumt,når du mener at alle andre bør tåle,men du selv skal skånes.Husk at du er en av de,som går inn for at denne siden blir stengt,siden du ikke går ut med navn!DET ER DUMT DET.

Odd Gøran