Friday, May 9, 2008

Nedturen

Ekko - Eide 0 - 5
Tommy
Ole M, Frank, Kris, Trond
Torgeir, Morten, Reidar, Øystein, Emil
Fiske
Amisiøse Eide kom til Ekkobanen på seg med press på seg til å vinne, dersom de skulle ha sjanser på opprykk. All ære til gjestene som gjorde slik Ekko har gjort de to foregående kampene, nemlig å ta full kommando fra start. 0-1 etter bare to minutter satte standarden den første halve timen.


Ekko hang overhodet ikke sammen i starten, og kvarteret før pause ledet gjestene med hele 4-0!
Vi la etterhvert om til 4-4-2 med Gard som spissmakker til Fisken, og jobbet oss til en viss grad inn i kampen igjen frem mot pause.

Etter hvilen slo Koke-Torgeir til igjen, fikk sitt 2. gule for dagen og Ekko spilte siste 40 minuttene med en mann mindre. Nå var innsatsen betraktelig mye bedre i 2. omgang, selv om vi fikk nok en baklengs etter at Eide slo kontra på oss.

Ekko avsluttet forøvrig kampen med 7 juniorspillere, etter at både Joachim, Aleks og debutant Daniel Ødagård kom inn i løpet av 2. omgang.
.
Øvrige resultat i vår avdeling;

Clausenengen-Malmefjorden 1-3
Smøla-Elnes2 5-3
Nordlandet-Bryn2 6-1
.
Resultatene betyr forøvrig at Ekko fortsatt beholder 2. plassen på tabellen.






46 comments:

Anonymous said...

Drit i resultatet. Me må ta med oss den positive 2.omgangen videre. Å så må me forstå at det e jobbing og konsentrasjon som ska til.
Jobbe for kvarandre og som et lag.

Trur nok au at me må innføre en regel på at KOKE-T ikkje kan få spælle etter at han har fått gult kort.

Frank

Anonymous said...

Prøver å få med meg så mange ekko-kamper som mulig, men pga jobb så har jeg til nå bare fått med meg dagens kamp, og kampen mot bud. med andre ord, så har jeg sikkert ikke kjent min besøkelsestid, da jeg vet at laget har prestert langt bedre kamper enn den jeg var vitne til i dag. det virker for meg som at ekko ikke har en plan med spillet sitt. vi kan ikke bare ligge bake og forsvare oss, vi må også fremover på banen der en plan for spillet ikke ser ut til å være spesielt bra planlagt. 2 gode spisser i både gard og erik, men begge har kvaliteter som ikke kommer bra nok frem med spillestilen ekko har valgt å bruke i de kampene jeg har sett. og så, en annen ting. det er meget positivt for ekko at de slipper til juniorene på dette nivået, men juniorene skal ikke få spille død og liv. de må være gode nok, før de slipper til på dette nivået, eller få sjansen mot slutten av kamper der ledelsen er klar, eller nederlaget allerede er et faktum. i en slik kamp som i dag, der vi allerede på forhånd burde vært klar over at vi kom til å bli angrepet fra sekund 1, syns jeg det blir for tynt å starte med kris sammen med frank. kris er enda en veldig uferdig spiller, men klarerer greit visst ballen kommer rett på han. bortsett fra det opplever jeg han som totalt feilplassert i mange situasjoner, samt at han er for feig i duellspillet. han kan såklart ha dårlige dager han som alle andre, men det virker ikke som at han tar nivået like bra som mange av alternativene ekko faktisk har i denne posisjonen. emil sliter med fysikken sammen med alle andre juniorene, kanskje sett bort i fra øystein. jeg er positiv til at de får sjansen, som sagt, men de skal ikke gå foran spillere som tar nivået mye bedre enn dem, bare for at de skal lære seg å ta nivået. ekko må til en hver tid ta ut det beste mannskapet. lykke til videre.

stå på
a

Anonymous said...

håpløst å kritisere kristoffer for ikke å mestre nivået i 5. divisjon, da han har vært blant banens beste i begge de to foregående matchene til ekko!
et solid stopperemne med god spillerforståels.

skal juniorspillerne bli gode også på a-nivå, så er det en forutsetning at de også får prøve seg på a-nivå. er nettopp slik de utvikler seg videre.
at emil sliter med fysikken er fair enough, men vi har nok av eksempler på spillere uten enorm fysikk som elegant mestrer a-fotball. så lenge jeg er trener, så vil han få flust med sjanser på a-laget! har et herlig "driv" og et godt fotballhode.

uansett et skudd for baugen å kritisere juniorspillerne, all den tid det faktisk er de rutinerte spillerne som svikter i dagens 1. omgang!

Anonymous said...

tør du å gå ut med fullt navn mr a??? du er en av de som slenger med leppa anonymt.. kris e kanskje den med størst talent i ekko nå for tiden sammen med emil og øystein. at du slenger drit på nettet helt spesifikt om de enkelte spillerne er helt bak mål!! emil e ik mer enn15-16 år, sku likt at du blei hudfletta på nett til alles skue når du va like gammel.. du er FEIG!!

det som man kan være enig med deg i, er at planen for spillet kunne vært bedre, men når laget først og fremst har som mål å ha d gøy med ball samtidig som at det skal være sosialt vil dette bli nedprioritert. oog med rette? det er tross alt 5.div det er snakk om.

samtidig har treningsoppmøte vært labert i hele vinter fram til sesongen startet, dette gjør det ikke enklere å få inn et system i laget.

så konklusjonen blir da: du kan vare såppass tøff at du skriver med fullt navn, når du skal skjelle ut folk. og skal ekko få til det du ønsker, et lag som skal opp på gammelt nivå. må det en hel ny gjeng med trenere inn evt. trenerkurs som kretsen gjør gratis inn i klubben. nesten samtlige lag sliter med gode nok trenere, sånn har det vært og sånn vil det bli?!?? (håper ikke det) i tillegg må spillere på alle lag møte opp til trening og være villig til å trene på egenhånd, spessielt det siste for det er det man blir god av. egentrening egentrening egentrening.. psning, mottak vndinger,, skudd, FINTER.. tren på det gutter og jenter.


jeg personlig ser ikke for meg at ekko kan nå gamle høyder på veeeeeldig lenge, rett og slett for utviklingen i klubben generelt sett, er alt for dårlig i forhold til klubber man kan samenligne seg med. man må begynne å trene om man vil ha ekko opp, og som sagt er ikke dette målet med verken senior eller juniorlaget.de vil ha d gøy og sosialt, og det er ok for de aller aller fleste. for det er tross alt d det handler om, er det ikke:-)??

til slutt vil jeg bare si en ting: se hva frank sier i innleggene sine, mye fornuftig!! og kom på en juniortrening der en keeper har vært trener for gutta. han er veldig flink! hvorfor kan ikke han og kjell bli mer involvert i lagene?

hilsen en som ikke vil være til bry, men følger med fra sidelinja på det meste som skjer.. heia heia ekko:-)

Anonymous said...

hvem er "a"?

greit å stå frem med navn kanskje, når en kommer inn på kritikk av enkeltspillere.

b

Anonymous said...

hehe, koke t: no må du sjerpe d:-)

ka i svarten e d så fæla han "a" da?? du he nåkka rett i d du sei, men koffær i all værden ska du henge ut folk på na måten der? det innlegget bør slettes av dei som gjær d..

han sidelinje manne haddee et fint poeng mot slutten der. hehe offa! ellers au syns i da..

stå på viar gutta, kjemping å vinnarvilje som tæl i 5.div vettu..

ps. mil suser av gårde, og hundringsen ligg trygt i pengboka enda:-)

keeperfantomet.

Anonymous said...

Han som har skrevet innlegg 2,kan ikke ha vært på samme kampen som meg.Enig med Morten,det var de etablerte som svikta mest mot Eide.At junior gutta sliter med fysikken på senior nivå,skal jeg være enig i,men spilleforståelse og stå på vilje,ligger de langt over endel seniorer.Som Frank sier,ta med det positive fra 2 omg over til neste kamp.Syns det er VELDIG dårlig gjort å henge ut enkelt spillere,som Kristoffer.Han har spilt bra og fotjener å våre med.Husk at disse gutta er unge,og er i lære fasen.Fortsetter denne nedrakkingen,kan det hende junior gutta kutter ut senior fotballen.DET MÅ IKKE SKJE.Til slutt vil jeg si til dere alle juniorer,ingen av dere som har vært med til nå,har noe å skjemmes over.Stå på videre,ikke bry dere om disse negative,sure oppstøta som kommer på denne siden.Lytt til Frank og Morten,de er positive og tar seg godt av dere unge.Til dere som skriver inn,SKRIV UNDER MED FULLT NAVN.Men så tøff er dere ikke.

ODD GØRAN

Anonymous said...

Syns a-laget fikk et bedre forsvar i 2.omgang, og et litt bedre lag da Joachim og Gard kåm inn, Aleks etter hvert, men spillte egentli en litt dårlig kamp(Aleks) Frank tok det Joachim ikke nådde(ikke så mye egentlig), og Gard var overalt... en bra 2.omgang av et nåkså ungt ekkolag...

Anonymous said...

Jaja, i væt at i kunne t 2 tå måla t Eide å at i ikkje spællte min beste kamp. Me hadde hælt sekkert vonne visst d ikkje ha skjedd... Hvis i e so dåli so folk ska ha d t, so kan i godt slutte på a-laget hvist d e d dåkkå vell.

Kris

Anonymous said...

Hev deg over de sure/negative komentarene Kristoffer.Tenk på alle de kampene du har vært med å berga poengene til ekko.Han som rakker deg ned,er ei pyse og svekkling,for han tørr ikke stå frem med navn.Håper inderlig at det ikke er en medspiller som skriver slikt.Har ett STORT ønske at denne siden,BLIR STOPPA for de som ikke tørr stå frem.Dette må du ordne Morten!Stå på Kristoffer,andre juniorer og a spillere.Vi skal nok plukke flere poeng fremover.

ODD GØRAN

Anonymous said...

mister a kan enten skrive fullt navn eller dra til H*******!! Kristoffer spillte ikke sin beste kamp mot eide, men gjorde noen det?? Kristoffer har spillt glimrende både mot Skåla og Bryn 2, og håper han fortsetter å imponere isteden for å bry seg me slike pingler som mister a...Stå på Kristoffer, Joachim, Emil og Øystein

Anonymous said...

Sorry, men mente a-kampen mot SMØLA..å bryn 2, men han var god mot Skåla jr også

Anonymous said...

Skulle kanskje gått via Morten med dette,men velger å gå ut her,da det er håp at a spillerne leser denne siden.Det gjelder RYDDING av garderobene ved ekkobanen.Låste opp i dag,da det skulle lånes ut.A laget var det på fredag og ikke rydda etter seg.Det samme skjedde etter forrige hjemme kamp.Dere er voksne og det skal ikke være nødvendig for Morten å sette opp vaske liste for dere.TA ANSVAR hver enkel spiller,prøv å treffe søppel bøtta.Håper dette går inn og forbedrer seg.2 gangen jeg rydder etter dere og har ikke tenkt å fortsette med å rydde etter voksne spillere.Neste blir at dere må skifte hjemme.
Håper og tror at dette ordner seg.

Odd Gøran

Anonymous said...

skal skjerpe oss!

hilsen a-laget

Anonymous said...

Ansett vaskedame eller vaskemann. Eller oppmann. I gidd ikkje vaske.

Anonymous said...

fer ta din del tå jobben du au. eller slutt. ænkelt valg igrunn!

Anonymous said...

Jepp.Slutta.

Anonymous said...

mener ikke at kris ska slutte på laget, men at han på ingen måte skal fortsette å opptre med klippekort, for det er han absoultt ikke god nok til, har som sagt bare sett 2 a-kamper og en junior-kamp. tror det finnes bedre spillere i laget til å kle hans posisjon. min mening.

a

Anonymous said...

men mister a, vi kunne jo satt deg å Kris i kamp, skulle likt å sett hvem som hadde tatt hvem...da hadde vel du tapt?? gå ut me fullt navn, så skal vi få fikset en kamp...gleder meg il å se deg tape!! fordi du er en PINGLE!

Anonymous said...

Slutter,på grunn at man ikke gidder å vaske/koste etter seg selv?Ja,ja,det sier vel det meste.
Kan ikke si at Kristoffer har KLIPPEKORT på stopper plassen,når han har spilt der i 3-4 kamper.Smøla og Bryn var han,kandidat til BANENS BESTE,ifølge Morten.Skal man da plutselig flytte han på vingen eller benken i neste kamp?Nei er min mening.Kristoffer har spilt meget bra på denne plassen på junior laget og fortjente stopper plassen mot Eide.Tror Morten vet meget godt hvor hver enkelt spiller,gjør en best mulig jobb for laget.Kristoffer kan spille i flere posisjoner på banen.Det viser at han er en god spiller.Men han har spilt best på stopper plassen.Derfor spiller han der på junior laget.
savner fortsatt noen navn under noen innlegg.

Odd Gøran

Anonymous said...

kris er en spennende spiller, han har noe som ekko har manglet i alle år, får han en trener som tar tak i spilleropplegget kan han bli en "erik hoftun" som kan ta med seg ballen oppover og skape overtall og ubalanse for det andre laget. men men, skal ikke legge meg for mye bort i hva som skjer i klubben. det eneste er at "a" kunne komme fram med navnet sitt, d tror jeg desverre vi ikke får vite, for makan til utdriting av seg selv og liten forståelse skal man lete lenge etter.

Anonymous said...

toskete å true med å slutte på grunnlag av konstruktiv kritikk. p.d.d er du ingen viktig spiller for e/a, men du kan helt klart bli en gang. vitner om dårlig selvtilitt og ikke tåle litt kritikk. jeg er av den mening at du ikke er god nok i dag til å få så mye tillit som det du tydligvis gjør, da det finnes bedre spillere i stallen til å kle din posisjon. at du får innhopp av og til skal jeg ikke si noe på. du har sett hjelpesløs ut i de kampene jeg har sett deg spille fra sidelinja, bortsett fra de gangene du har fått ballen rett på deg. min mening. å den må jeg få lov til å ha. understreker igjen at jeg bare har til gode å ha sett 2 a-kamper og 1 junior-kamp, der jeg ikke har latt meg overbevise.

a

Anonymous said...

Har ett spørsmål til MISTER a,som jeg forventer ett svar på.Du mener at alle skal tåle negativ kritikk,bare ikke du selv.Spørsmålet mitt er:HVORFOR TØRR DU IKKE SKRIVE NAVNET DITT?
Forventer svar.

Odd Gøran

Anonymous said...

du er lite god i hode ditt mister a.. si navnet ditt da. du tør d fan ikke. men jeg har en god peiling på hvem du er, og for å sitere en gammel ekko trener: treffer jeg deg med ei flaske innabords, så ligger du tynt an!!

Anonymous said...

har ingen intensjoner om å henge ut kristoffer, eller noen andre som person. det er ikke ment som et personlig angrep når jeg sier at ekko har bedre spillere enn kristoffer til å kle plassen han spiller på. jeg mener at ekko til en hver tid skal spille med det beste laget. er også positiv til at juniorene skal få slippe til, men ikke på bekostning av spillere som er langt bedre. velger å ikke gå ut med fullt navn, for å slippe å bli trakasert på samme linje som det ørjan har blitt her inne tidligere.

a

Anonymous said...

det hjelper ikke miter a, for du henger ut Kris og jr.spillere, så du kan godt gå ut me fullt navn. Skal se hvor fort du havner på sykehus...

Anonymous said...

du e redd for å bli trakkasert som d i he blitt? hehe.. viss du ik tør å stå fram sjøl om det kan hagle litt med kommentara, kan du vell bare slutte å legge inn det du meine da? å d e grett at du rakka ned på andre, men ingen om d sjøl?? det forstår i ikkje.. men t nåkka anna, kem mæna du ska/ skulle ha spellt sammens med frank da? en anna ting du må tenke på e at viss ekko ska bli bedre, og prøve å komme se opp i 4.div og kanskje 3.div om nåkken år e d spellera som emil og kris som ska spelle da og. da e d bare bra at dei fer spelle no, sjøl om d muligens kan vare en og anna som ikkje e på trening som e bedre.. når det e sagt, så mæna i at dei som trena og he trua på ekko er de gutta som ska spelle på laget, du finn neppe nåkken som e bedre enn dei du heng ut her, som trena mer og e bedre..

syns og at du kunna skreve navnet ditt, for d e ingenting å vare redd for:-) vertfall viss du står for d du mæna!

Anonymous said...

Nå tar det litt av her.Vi må kunne diskutere,uten at vi skal true folk.Du som sender trussler,bør også skrive navnet ditt.Alle må få ha de meningene de vil,men jeg syns at dere BØR undertegne,med rette navn.Viss ikke kan dere la være å skrive innlegg.Så til mister a.Nevn meg de spillerne på ekko, som kler plassen så voldsomt mye bedre enn Kristoffer?Hvorfor skal ikke en junior,som har kondis,innsats,spillerforståelse, gå forran en som ikke har det?Trenings iveren,skal den ikke telle?Skal si deg en ting,at de som kunn har vært på trening den siste måneden,fortjener ikke fast plass på laget.Ørjan tåler trykken,det bør du også gjøre.men du velger å være av den feige typen,derfor tar jeg deg ikke så veldig sriøst.Men en ting greier du,å det er å provisere meg.Håper jeg en dag får vite hvem du er,tar gjerne en diskusjon med deg,uten å bruke vold.

Odd Gøran

Anonymous said...

Sida d e enkelte so klaga på juniorane, ka med ein uformell treningskamp mellom a-lage og junior-lage?

Unknown said...

Etter å ha lest innleggene rundt bruken av såkalte juniorer, føler jeg behovet for å kommentere.
Først vil jeg skryte av Morten. Han har innført en tradisjon i laguttak som E/A burde gjennomført flere år tilbake. Tilliten som vises de yngre vil uten tvil spre seg til spillere som håper/kjemper om en mulighet til å få prøve seg på a-lag.
Samtidig vil de spillerne som erfarer duellspill etc i divisjonssystemet, kunne benytte dette på juniorlaget, og dette vil ha en potensielt smittende effekt for resten av laget. Jeg tror at trenere som Odd Gøran ønsker den effekten på sitt lag.
I en periode hvor E/A ga de yngste tillit på høyeste klubbnivå, ga det også frukter i form av opprykk i divisjonene. En langsiktig satsing kan i beste fall føre til større spillerutvikling og dermed et større antall gode juniorspillere. Det arbeidet som Odd Gøran m/flere har lagt ned over flere år, ser vi nå resultatet av. Og videre tillit vil øke spillernes bidrag til klubben i årene fremover.

Ønsker juniorspillerne og resten av a-laget lykke til i sesongen!

Rolf Erik

Anonymous said...

I he aldri "trua" me å slutte i, d i sæ e at hvis folk ikkje syns i e go nok, so kan i kutte ut a-lagsspæll å bære spælle på juniorlage hvis d e d beste fer a-lage.

Kris

Anonymous said...

har sagt det før, men gjentar meg selv gjerne;
kris holder glatt nivået til a-laget, ergo fortsetter du selvsagt videre der sammen med øystein, emil og resten av gjengen.

Anonymous said...

hva med Daniel, Joachim og Aleks??
haha, tulla med Aleks, han er like god i fotball som en laks på land! Men de to? såden siste kampen mot Eide, de var ikke de verste...

Anonymous said...

Men herregud da mann!
Han skriver da Kristoffer, Øystein, Emil og RESTEN av gjengen!

Han trenger da ikke ramse opp hele juniorlaget?

Aleksander Gunderstad said...

i væt godt att i ikkje e fast på a-lage, men de steika unødvendig å drive å slenge me leppa, i blør for den klubben, å den eineste kommentaren i får igjen er att i e som enj laks på land?, jaha, kanskje vist dei "Anonyme" hadde vore mann nok te å skrive navne derra så sku i faan hatt 1000 ting å kommentere tilbake.

å samtidig begynne med å kristisere Hustad e faan bære bortkasta tid, han e Jr lage å en av A-lagets beste spillere så dei så meina nokka anna kan ryke å reise.

å te han som sa att i spilte dårli mot eide: I spilte i 5 forbanna minutt!. de ekkje akkurat så lett å bli banens beste etter 1 minutt vettu!. men de veit kanskje ikkje du nokka om...

i jobbe for å komme på a-lage, dei som har nokka imot i spille der, kan bære gå skyte se sjøl.


bare å svare, så ser du kass svar du får igjen!.

Anonymous said...

ja, jeg svarer. Synd for deg at du får så liten spilletid på a-laget, for fiske, torgeir og Andrè er myye bedre enn deg. du får max 5-10min hver kamp, det skal jeg vedde på. vi kan se på slutten av sesongen, hvor mange minutt du har spillt, og hvor mange de andre jr.spillerne har spillt. som Emil, Øystein, Joachim, Daniel, Ole M osv

Aleksander Gunderstad said...

hoho;)

kor lavt går det an å synke.
i ler, HØYT! av de, i ler så høyt i må spy! av de;)


VIs navne ditt da, se om du e "mann" nok^^

Elr e du kanskje litt redd en liten jr spiller?

i har en teori;)

kanskje du ska prate me morten å odd gøran å spør koffor i får spille siden i e så dårli så du ska ha de te;)

Kanskje du ska komme å se neste jr kamp så kanskje du fåår en anna meining;)


åja, i e kjempe gla i de btw:) Beste kritikken i har fått på lenge:) i blir rørt av att en voksen mann ska sitte å dømme en jr spiller så faktisk får spille på a-alage;) de e såååå morsomt:D

Hoho ;'D

Anonymous said...

hva vet du? kanskje jeg spiller på a-laget? eller ser på jr.kamper? Jeg vet hvor god du er, å du kan ikke nekte på det jeg sier, og dessuten har jeg hørt rykter om at du EGENTLIG IKKE SKAL SPILLE på a-laget, du bare kommer? er det sant? å hvorfor TROR DU at du får så lite spilletid?

Aleksander Gunderstad said...

haha;)

I kan ikkje jør nokka anna en å le desverre;)

i tar me ikkje nær av du sir i e dårli når de e 10talls andre som syns i e god;)

men neste gang i eventuelt møte, sei de te me face to face;)

E visst en lov så sir att du kan annmelde kritisering via nett;)

men men;)

hadde aldri falt me inn;)

åja, i møte bare opp på kampan i vettu, så putte dem me innpå!.

Sjølsagt får i lov å spille, elrs å hadde i heller vore ma mor di å laga søstre te de!

Aleksander Gunderstad said...

haha;)

I kan ikkje jør nokka anna en å le desverre;)

i tar me ikkje nær av du sir i e dårli når de e 10talls andre som syns i e god;)

men neste gang i eventuelt møte, sei de te me face to face;)

E visst en lov så sir att du kan annmelde kritisering via nett;)

men men;)

hadde aldri falt me inn;)

åja, i møte bare opp på kampan i vettu, så putte dem me innpå!.

Sjølsagt får i lov å spille, elrs å hadde i heller vore ma mor di å laga søstre te de!

Anonymous said...

kan du nevne 10 som synes du er god? dette skal være navn som er ekte, ikke slike du sier er fra haugesund eller en annen rompeplass! Du er ikke i nærheten av nivået til a-laget, du er en innbytter når halve a-laget ligger med kreft! da er du kanskje et alternativ, men før dette er du som sagt like god som en laks på land!
(Morten og resten av a-laget teller ikke som de du skal nevne!)

Hilsen en som håper det beste for ekko, altså at du blir utelatt!!

Anonymous said...

mente lungebetennelse og brekte ben* ikke kreft!
tenkte på noe annet mens jeg skrev!

Aleksander Gunderstad said...

Jaja;)

vi får se videre vennen;*

Btw;) i glede me te å finne ut kem du e så ska i danke de av bana får du har vertfall ikkje spiller vett vettu gutten min^^

Natta sove godt<3

Ska drømme om de i heile natt:)

Oi i glemte nokka:O

Kem har drakt nr 10:O?

Jo de e en viss Aleksander Gunderstad, Aka Alessandro TORRES (*)


(H)


<3<33<3


Puss puss^^

Anonymous said...

Torres? dU ER MER LIK MØSTER! å bare så du vet det, jeg har spilt og spiller på et 4div lag, laget mitt ligger langt opp, så hav du håper på? det kan vi jo finne ut med ei flaske innabords? da kan vi se hvem som griner til lille mamma først?

Aleksander Gunderstad said...

Bring it babe<3

Anonymous said...

Skal ikke legge meg inn i noen diskusjon,men har lyst å fortelle,hva som skal til,for at en junior spiller skal få spille A kamp.Det er JUNIOR GRUPPA,med Stig som hovedtrener,som bestemmer hvem som får bli med på A kamp.Spilleren må først og fremst,gjøre seg fortjent,til en plass i troppen.Det vises ved trenings oppmøte,Innsats på trening og gode kamper over tid,på junior laget.Spilleren må også ha lyst og være frisk.Morten kommer med ønsker,hvem han vil ha og Stig avgjør om han får ønsket sitt oppfylt.Syns A laget og junior gruppa,har ett godt samarbeid.

Odd Gøran