Friday, April 23, 2010

Tam generalprøve

Ekko - Eide 1 - 2 ( o-1)


Svært mye som var tamt på Ekkobanen ikveld, men Iver's homoerotiske valg av sko var temmelig langt fra tamt! Foto:wotpa.

Fredrik (Kristian Arve)
Joachim, Morten, Knut, Are (Daniel Røsok)
Kris (Tommy H), Kjell, Andre
Fredrik, Iver, Stig Reidar (Tommy S)

To antatt gode 5. divisjonslag møttes til dyst på Ekkobanen ikveld, men kampen ble preget av labert tempo og få målsjanser. Hjemmelaget led helt klart av at den suverene toppscoreren så langt i vinter, Daniel Ø, manglet. I tillegg hadde vi et fravær på lillebroder Preber, Kenneth, Håkon, Tore m.fl.

Gjestene startet hakket vassere enn hjemmelaget, men kom til få målsjanser. Likevel tok de ledelsen etter at Ekko ikke maktet å rydde unna et hjørnespark. Keeper-Fredrik hadde lite å gjøre i buret, mens Ekko på sin side vel bare hadde en sjanse før pause. Den var til gjengjeld gedigen da angreps-Fredrik løftet ballen centimetre over tverrliggeren fra skrått hold. Stig Reidar gikk tidlig av banen med strekk.

Etter hvilen åpnet igjen gjestene best og øket ledelsen til 2-0 ved et flott skudd fra 20 meter, dog kom scoringen som følge av slurvete avklaringer på hjemmelagets venstreside. Ekko jobbet seg gradvis inn i kampen, men som tidligere nevnt bar matchen preg av et svært labert tempo uten mange sjanser. Eide hadde en skummel heading i tverrliggern og et frispark som landet oppå tverrliggeren, før Fredrik vendte bort et par Eide-spillere og satte ballen hardt i stolperota! Iver satte inn et vellykket frisparktrekk, som innledet et lite Ekko-press de siste fem minuttene. Morten løp seg fri og kom alene med keeper uten å lykkes fra spiss vinkel, før han ble snytt for et straffespark på overtid.

Kampen idag viste Ekko's største problem pr idag; litt for liten stall. Vi lider som følge av noen forfall, og dersom ambisjonene om en topplassering skal følges opp bør vi unngå skader.
.
Dagens mest gledelige nyhet er uansett at selveste Olaf Sandhaug har bestemt seg for å børste støv av skoene, og gjøre come-back i Ekko-trøya. Blir godt å se den 35-årige Ekko-legenden i aksjon på fotballbanen igjen, og han blir ikke minst en solid forsterkning offensivt!

Olaf Sandhaug, her i et avslørende øyeblikk på Goodison Park, er iflg sentrale kilder klar for et come-back i den nydelige Ekko-trøya! Foto: Evertonfc.com

.

Malmefjorden tapte ikveld sin andre strake i 4. divisjon :)

7 comments:

Anonymous said...

Haha! ja, det va vell ikkje tvil om straffa Morten:) Du skal ha for at du prøvde da;)


Fredrik L

Anonymous said...

Klar straffe! Morten faller ikke uten grunn. Men var det Eide spiller i nærheten?

Odd G.

Baker'n said...

har slitt med krampe i begge bena, odd gøran. kan bekreftes ved legeerklæring. ergo er det ikke filming. doms -og sanksjonsutvalget har kjørt presedens på dette ved john pelu-saken. det samme utvalget har konkludert med at det ikke dreier seg om bevisst filming dersom en problemer med krampe.

Baker'n said...

eller for å sitere rune bratseth;

"hanj kom litt på tuppa, men det e itj filming"

Anonymous said...

forsterkning framover??

han scorte vel ikke så mange mål? selv om han er "målkongen" i ekko.. men setter du han på h.back som er den plassen som er dårligst besatt, så får du den beste h.backen i divisjonen. offansiv, og klokskap i fleng..

eller som antydet, en spiss, som ikke scorer, men kanske kan holde på ballen..

men vertfall en forsterkning..
bra fangst!

kf

Anonymous said...

En god offensiv spiller måles ikke nødvendigvis i antall scoringer.

Berbatov er eksempelvis ingen god høyreback, men en solid offensiv spiller likevel.

Spilleforståelse er et nøkkelord her.

Anonymous said...

godtar forklaringa Morten.
Ellers vil jeg si,at vi skapte veldig lite forran gjestenes mål i går og gir Eide en gavepakke på førstemålet.Eide hadde de farligst sjansene,så seieren var ok.
Mye fokus på keeper plassen i det siste,T.Hol med en god omgang mot Hjelset,blei i går fulgt opp med en god omgang av Fredrik.Kristian Arve vet vi hvor vi har.Trenerne har ett HYGGELIG problem her.
Med Daniel målkonge på plass,Iver`s innsatts over hele laget og at alle på laget VILL vinne,så skal Fiksdal/Rekdal og de andre laga i avd.kjempe hardt for poengene.
Drar nå til Spjelkavik på speiding etter tallenter,Ekko stiller lag på 98 turnering der i dag.

Odd G.