Fredrik, Daniel, Preben
Subs; Håkon, Ole M, Tom J, Tommy E

Alldeles glimrende spilleforhold på en ypperlig kunstgressbane ute på Gossen. Noen forfall også idag i bl.a Knut, Iver, Kenneth, Are og Fredrik, men likevel 15 mann inkl Tommy Eide som prøvespilte.

Gossen manglet drakter og trolig også noen spillere til dagens match.

Ingen av lagene satte spesielt preg på de første 45 minuttene, som foregikk i et bedagelig tempo. Preben snytt for et straffespark og Daniel satte ballen utenfor fra skrått hold alene med keeper. Det var vel greit oppsummert alt vi skapte. Hjemmelaget farlig frempå etter litt klabb og babb, men Joachim rensket unna streken, før Gossen like før pause tok ledelsen ved en stk Starheim.

Ekko ble enige om å heve seg etter hvilen, og bare ti sekunder ut i 2. omgang satte Daniel inn utligningen etter en glimrende gjennomspillspasning fra Kjell. Eller var det Andrè?

Vi greide faktisk å heve oss noe utover omgangen, og det var fortjent nok at Daniel puttet nok en gang kvarteret før slutt på bakerste stolpe etter et hjørnespark.

Noe hektisk mot slutten, uten at hjemmelaget greide å skape noen farligheter.

Totalt sett en litt under middels kamp fra Ekko. Mye å hente både på innstats og ikke minst possesion. Vi bør kunne greie å holde ballen i laget i langt flere trekk en det som var tilfellet idag. Positivt dog at vi greier å snu kampen etter pause.

Tommy H gjorde en bra figur i målet idag, sikker i feltarbeidet. Midtforsvaret ble aldri satt på de store prøvene, og det defensive satt greit. Litt også som følge av at Gossen var svake idag. Daniel periodevis god på topp. Som vanlig.
.
Trening imårra, mandag, på Ekkobane kl 17.30. Merk tidspunktet!
.
Bryn har denne helgen tapt 2-1 borte mot Grykam/AK2. Tomrefjord slo Stordal 3-2, Fiks/Rek vant 3-2 mot Lepsøy og Skåla slo Malmefjorden 4-2.