Fredrik, Daniel, Iver
Subs; Are Tommy H, Tommy S, Fredrik

Småtrist værforhold utover torsdagen ga vel et tidlig forvarsel på hva som var i vente i hjembygde til en for dagen fraværende Kjetil Rekdal. En til tider trøstesløs forestilling mellom to lag som kan langt bedre en hva som ble prestert i serieåpningen.
Fraværende var også klubblogoen på de ellers nye og ganske pene draktene. Altså et forbedringspotensiale stort sett over hele linja. Maule, Andre, Håkon og Kenneth blant de som ikke kunne stille.

Akkurat som forrige sesongs møte så tok hjemmelaget føringen etter en solid tellefeil på hjørnespark. Ekko snudde imidlertid kampen i løpet av et kvarters godt spill etter scoringer ved Iver og Fredrik, før vi falt ned på et labert nivå igjen og slapp Fiks/Rek inn i kampen igjen etter slapt defensivt spill. Et av de største problemene hjemmelaget bød på for Ekko var de lange oppspillene som gikk over forsvarsfireren. 54 år gamle Dag Nakken, still going strong, fikk gang på gang stå upresset å slå ballene mer eller mindre dit han ville uten at Ekko maktet å gå i press.
Etter hvilen fikk Ekko en solid medvind i ryggen, og de veldig lange oppspillene til hjemmelaget ble ikke lengre like lang. Dermed avtok også sjansene til Fiks/Rek dramatisk. Kristoffer og Daniel økte til komfortable 2-4 før Ekko nok en gang rotet det til for seg selv og vertene reduserte. Seieren ble aldri truet mot slutten, da kreftene heldigvis var nærmest totalt fraværende hos hjemmelaget de siste ti minuttene.

En utrolig skuffende og svak forestilling av Ekko, som kan prise seg lykkelig over at de møtte et Fiks/Rek som vel er den svakeste motstanderen vi har hatt så langt i 2010. Dersom ambisjonene faktisk er en topplasering , så er det betydelig mengder arbeidsoppgaver som må kraftig forbedres fremover.

* Tomrefjorden gikk på en smell borte mot Eidsvåg2, og tapte ikveld 3-0.