Friday, April 16, 2010

Fisken i motstrøm


Ekko - Hjelset-Kleive 7 - 2 (5-o)

Tommy H
Joachim, Morten, Knut, Tore
Kris, Kjell, Andre
Stig R, Daniel, Iver
Subs; Kristian Arve, Tommy S, Are, Preben, Fredrik

Med sine nye kompiser ankom Fisken for å gyte på Ekkobanen, men måte returnere til Hjelset med full rognpose. Gjestene hadde vunnet alle sine treningskamper så langt, men kom brutalt ned på bakken og var i realiteten sjanseløs på Jendem.
Likevel hadde gjestene sine sjanser, som mest av alt kom som følge av ukonsentrert spill defensivt av hjemmelaget. Daniel med hat-trick ble totalt overskygget av Kjell som scoret på en real kanon fra nærmere 20 meter. Så hardt har ikke Kjell skutt siden senhøsten 93. Iver kom også på scoringslista de første 45. Omgangen ble avsluttet med et unødig straffespark til gjestene, men en for dagen god Tommy H reddet den svake straffen utmerket, og presterte å få fingeren ut av ledd. Ble kjørt på legevakta med et mistenkt brudd og er trolig ute når serien sparkes igang.
Etter hvilen sank desverre nivået noe, og igjen kom gjestene til noen sjanser som følge av at hjemmelaget var ukonsentrert bakover på banen. To ganger reduserte de, begge ganger på skudd som var utenfor Kristian's rekkevidde. Daniel scoret ytterligere to ganger de siste 45 minuttene og 7-2 gir et greit bilde av matchen.
Et bra resultat og selv om det er mye å jobben videre med, så var dagens match et stort skritt i riktig retning. Godt også å se Andrè kan plukke, med noen få unntak, fra en skadefri tropp.

42 comments:

Anonymous said...

da gutter e i hjemme igjen fra sjukehuset. det va heldigvis ikkje brudd. men fingern va godt ut av ledd ja. fingern e godt bandasjert no å vi tar ei uke av gangen. går det her kjempe bra no, så kan i vakta buret igjen om en uke - 14 dager :)

T. Hol

Anonymous said...

Ser bra ut for Ekko frem mot seriestart dette!

nesten skadefri tropp?
Er det mange som er ute med skade?
evt hvor lenge? Skadefritropp til seriestarten bør dere håpe på!

Anonymous said...

altså tommy, du e nå en ok keeper for et 8div. lag, men for klubben sin del, er det vel å håpe at andre tar til mot å benytter seg av kvalitet i sesongen, som spillere som kr. stranden og ørjan...

ser ikke helt at ekko skal gå til topps i avdelingen med keepere som t.hol eller fredrik.. er nok desverre ikke god nok dere for 5.div. i år heller. så vi får håpe på en retur av kr.stranden eller ørjan, om d ska bli opprykk i år.

Anonymous said...

Kennet og Fredrik er ute med skade,Tommy Hol meldte seg på i går.
Iver og Stig R sliter litt ennå,men viser stor fremgang,så til seriekampen tror jeg de er med for fullt.
Skal ikke legge meg ut på noen keeper diskusjon,men vi er så heldige at vi har 4 keepere til disposisjon. Stranden,Nygård,Hol og Lyngstad.(to erfarne og to u erfarne i senior sammenheng)
Regner med at Andre/Knut har kontroll og vil stille med den keeperen som de syns er best,til en hver tid.
Håper til slutt,at vi kan stille ett slag kraftig lag på fredag,da vi skal måle krefter mot opprykks favoritten i avd.1,Eide.

Odd G.

Anonymous said...

Regner med du som skrev innlegg nr 3 er en som har sett en del på Ekko( trening/kamp?) siden du mener jeg og Tommy ikke er god nokk for 5.div.
Håper du fortsetter å følge med, så skal vartfall jeg gjøre så godt jeg kan for å motbevise det;)

Fredrik Lyngstad

Anonymous said...

bra å vinne med 7 mål rette veien.. ser lovende ut.

keeperplassen e nok t.hol el freddy el stranden sin, eller den som trena mest/best av dei. for i trur neppe at i kjem inn på d laget i år :-)


keeperfantomet

Anonymous said...

i de kampen jeg har sett har jo tommy stått veldig bra, en bestemt keeper. fredrik er også en lovende ung keeper. er nok tommy og fredrik som burde satsen på, for også ekko sin fremtid. kr.stranden begynner vel å bli litt i alderen, men fortsatt god. men skal dette tenkes langsiktig er det tommy og fredrik som burde vakte målet, og satses på.

Anonymous said...

Tommy er nokk bestemt på en del punkter ja! Men stått veldig bra er jeg mer usikker på du! Han gjør mange miss iløpet av en kamp! Han kan gjøre det vannskelig for de forran seg når han kan rope, men ikke gå!
Og slipper han inn et mål er det gjort!
Ser for meg Ørjan og Fredrik som Ekkos keepere når/viss Ørjan vender hjem!
Ørjan har rutine, Fredrik har talent!

Tommy Nerland said...

Kan du utdype hvilke punkter Tommy ikke er bestemt? Hva vet du om hvilke misser han gjør i en kamp?
Slik jeg husker sist kamp, ble Tommy byttet ut i pausen på stillingen 5-0, etter strafferedning. I andre omgang (mens han var på sykehuset,p.g.a skade) ble det sluppet inn 2 mål.

Så du noen feil i løpet av Tommys periode? Det gjorde ikke jeg. Det jeg derimot var vitne til, var en veldig avgjørende 1 mot 1 redning på stillingen 0-0, sånt som du ser i de store ligaene. Et mål der kunne fort gjort kampen annerledes.

Jeg har spilt med og mot Tommy i 6-7 år, og han er vel en av de få keeperne jeg har gruet meg til å møte.

De som kjenner Tommy vet at han reiser seg etter en eventuell feil, i samme hva det måtte være - ikke bare fotball. At han står dårlig etter å ha sluppet inn et mål er det latterligste jeg har hørt.

Tommy var ute av buret hele fjorsesongen, da han spilte midtbane hos Molde FK (En keeper med ballkontroll, få av de..) Likevel går han inn og vokter målet denne sesongen som om han aldri hadde forlatt det.

Om du syns det er vanskelig å ha en bestemt stemme bak deg når du spiller fotball, bør du nok legge opp snarest mulig gutten min. Jeg for min del syns bare det er bra at noen med en sterk stemme oppmuntrer meg under kampens hete.

Til slutt vil jeg legge til at det er feigt av deg å skrive negative kommentarer mot andre, når du ikke vet hva du prater om. I tillegg er du ikke såppas at du får frem hvem du er.


Med vennlig hilsen,
Tommy Gabriel Nerland - gammel stjerne. (eneste som har tatt luka på Tommy Hol)

Anonymous said...

Ja, tommy gjorde to gode redninger, og den første der var veldig bra, og sikkert litt avgjørende. Men om du legger merke til noen ganger han roper at han har ballen men ikke går etter den, da veier det mer opp. Det har skjedd i noen kamper jeg har sett! Og jeg har sett Tommy en del ganger, og han er lett for å "knekke"

Anonymous said...

Litt fokus på Keeperplassen her ser i!
Regne med Andrè og Knut har kontroll på kem dem synns dem bør bruke til enhver tid!
Overlat ansvaret til dem;)

PS: Tommy har kommet se etter at vi starta! Første redninga va viktig og veldig bra! Ikke den beste straffa i har sett, men Tommy va der uansett!

Fredrik Lyngstad

Anonymous said...

Fredrik er ikke god nok for noe mer en gutte klassen keeper

Anonymous said...

offa... kor mysje dumt som står innpå her..

er jo ikkje en med litt faglig kunnskap som skriv:-) det betyr vel bare at de som kan/forstår fotball, ikke gidder å mølje seg med raringene innpå her :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Sikker at du var på rette kampen Tommy Nerland? Såg deg ikke og hvor var du da jeg trengte noen å kjøre Hol til legen?

Odd G.

Tommy Hol said...

off, det her begynne å bli for domt gutta. koffor disse vi hverandre?? vi burde holde oss positive å oppmuntre hverandre. står en person bra i mål en kamp eller spille en bra kamp burde han få høre det, også sånn at han blir meir gira på å prestere likedan evt bedre til neste kamp. gjør en person en dårlig kamp burde vi heve oss og oppmuntre hverandre. derfor kalles vi FOR ETT LAG!!! det betyr SAMARBEID og STØTTE!!

du som sir at Fredrik ikkje e god nok enn til gutte fotball e ein knøl! i trene med Fredrik manga ganga i uka å han e 16-17 år, å e i sitt første seriøse år på a-lags nivå. Fredrik e ett kommende talent, klare han å holde seg skadefri å står på slik han gjør på trening e det er lovende. du e en god keeper syns hvertfall i Fredrik, i e veldig glad for at i trene sammen med deg, å blir bedre sjøl sammen med deg.

T. Hol

Anonymous said...

bra svart tommy h..

va visst en med noen fine tanka innpå her lell da.. :-)

Anonymous said...

Må huske på at vi har ei åpen side der det e fritt fram for alle knøla som fins i hele verden å rakke ned åpenlyst på vårt lag. Derfor e det viktig å ikkje ta innover se nåkkå negativt som står her. Antagelig så e det nåkken utafra klubben som prøva å lage kvalme for oss og da e det viktig å gi faen ,
å stå sammen i stedet.

Hilsen en gammel gamp

Tommy Nerland said...

Til Odd G: Jeg har ikke lappen, så hvorfor skulle jeg melde meg til å kjøre han til sykehuset?.. Greit nok at jeg kommer fra Eide, men bygdalappen er da bare en myte.

Kommer ikke til å blande meg mer inn i denne keeperdiskusjonen, da jeg allerede har fått frem det de som var på kampen har sett. Er da bare å møte opp på kampene når Tommy skal stå i mål. Regner med de som utdyper de sterkeste meningene om prestasjonene hans er folk som interesserer seg nok til å se på laget spille.

Anonymous said...

Kem i helvette e na Tommy Nerland? Virke som en me minimalt fotballforståelse. Må være blenda av homofilefølelsa til din gutte venn T.Hol om du virkelig ikke så noen feil fra Hol i den kampen. Tommy kan ha noen redninger å han kan bruke stemmen godt, men gjør for mange vesentlige feil.

Hilsen
Lokal fotball entusiast

Anonymous said...

gå å legg dokker alle mann! e dokker virkelig 10 år i haue eller? det håpe i virkelig. for slik folk snakke her inne mot hverandre e håpløst. fy faen for nokken idiota asso, meir håpløse folk har ikkje i vært borti.. at voksne folk kan virkelig være så barnslig. skaff dokker ett liv, du e sikkert en syk taper sjøl å va dritt dårlig i fotball, å missunde det gode som spille som e per i dag.

mvh. en forbanna frening!!

CARE!!! said...

CARE!!! -_-

folk som gidd å bry seg her inne.

e bare .......

Anonymous said...

Her e det bare å roe se fullstendig ned folkens...

T.Hol og Fredrik e begge unge og lovende keepera med potensiale som heilt sikkert vil bidra godt for alaget dem neste åra.
Gi heller guttan litt skryt som dem fortjene!

Skittkasting føre absolutt ingenting godt med seg.
At folk fremdeles kjem me sure oppstøt for å skape kaos her inne må vi vel bare leve med.. Undre me at folk ikke har bedre å gjør på.
Sånne usaklige innlegg e det bare og overse å heller flire av gutta, tydelig at dem som skriv inn her ikke har heilt greie på ka dem snakke om.

Signer neste gang du/dokker som har så sterke meininga så kan vi heller snakkes face2face! :)

Iver

Anonymous said...

AMEN Iver!;)

Eide e motstander på fredag! Fokuser heller på den kampen!

Fredrik

Anonymous said...

liker litt disse "sure oppstøtene". Ellers hadde d blitt temmelig grått her inne...

Anonymous said...

mor di e grå!!

Anonymous said...

Joachim e grå

Anonymous said...

De som slenger dritt om våre spillere og ikke signere,er nok motspillere som er sjalu på oss.De har sikkert ikke vunnet en fotballkamp mot oss i det siste,så de prøver en annen taktikk.Men de vinner ikke den kampen heller.
Til Tommy og Fredrik:Hev dere over det som skrives om dere på denne siden.

Odd G.

Anonymous said...

Joachim e grå? hihi, ka i he jort noooooooda?:)
tippa at den som skreiv ta innlegge om at i va grå heite iver,stig, jan, kenneth eller espen:)

Hilsen raskeste og sterkeste høgreback i fylket! Joachim G. Lyngstad:)

Anonymous said...

no tok du hardt i jokke ;-) men d kan jo stemme :-) hehehe


keeperfantomet

Anonymous said...

Heia Ekko, gå nå på
Flere mål vi venter på
Først i stanga, så i nettet
Helt til keeper'n går fra vettet

In Andrè we trust

Opprykk i år kara!

Gleder meg allerede!

Ohoi læll!

Keeperfantomet?
Lenge te du kjæm hæm da?
Kor he de blett ta Trond? Me savna de!

Anonymous said...

Trond kommer nok ikke tilbake, det gjør han rett i. Mange som ikke savner han, heller tvert imot, mange er glad han forsvant.

Kenneth

Anonymous said...

idol-trond er savnet ja!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

No har denna personhetsen gått altfor langt. Kan ikkje Morten ta å slette alle upassende kommentara? Eller i det minste gjør det umulig å kommentere som anonym? Kanskje også slette heile kommentarfeltet. Det kjem i allefall ikkje nokka godt ut av ta her

Anonymous said...

steike fer ei syting!!

Hilsen pølsejonas

Anonymous said...

upassende kommentara må sletes!! mye som står skreve her som ikkje he nokko med fotball å gjær

Anonymous said...

hva er sletes?

Anonymous said...

Trur han mener slettes ;)

Anonymous said...

Etter alle kommentaran å regne så e vel denna bloggen ganske populær. Kanskje Morten blir Moldes neste bloggkjendis?

Anonymous said...

fokus på fotballen no!!! stekk å tren i stede for å sette framfor maskina å slenge dritt om kvarandre...

Anonymous said...

Tok hardt i? må skape litt artie stunder au vett ørjan:) ikkje kun negative ting:)

Hilsen raskeste og sterkeste høgreback i fylket! Joachim G. Lyngstad:)

Anonymous said...

Må skape litt arti au vett Ørjan:) sjøl om ikkje d e dønne sant:)


Hilsen raskeste og sterkeste høgreback i fylket! Joachim G. Lyngstad:)