Friday, September 18, 2009

Tre nye poeng

Patrice Hagås gjennomførte en ny strålende omgang på venstrebacken. Bildet forteller vel imidlertid en historie om en rimelig kjørt Hagås som hinker av banen etter en halvtime som indreløper etter pausen!

Måndalen2 - Ekko 1 - 6 (0-4)

Kristian Arve
Joachim, Morten, Håkon, Kenneth
Kristoffer, Iver, Ole Magnus
Daniel, Fiske, Tommy S
Subs; Fredrik, Tom Erlend, Are, Tommy H

I overkant av et halvt lag eller deromkring i frafall grunnet firmaturer, fødsler, sykdom, skader og flytting. Likevel kunne Knut Pettersen og Åndalsgutan bringe 15 spillere inn til Måndalen og en heller skral gressmatte. Hjemmelaget stod med bare tre poeng så langt i sesongen, og viste rimelig fort hvorfor poengfangsten har vært så mager.

Etter bare 90 sekunder ble Daniel lagt i bakken innenfor fem-meteren, og Morten var sikkerheten selv fra straffemerket. 1-0 til gjestene, og blåtrøyene virket igrunn resignert til tross for ytterligere 88 minutter å spille...
Tommy puttet nr to bare minutter seinere alene med keeper, og kampen var totalt utenfor rekkevidde for et hjelpesløst hjemmelag. Daniel var svært god de første 30 minuttene, og herjet med en svimmel venstreback. Derfor var det heller ingen stor overraskelse at Daniel var spilleren som satte den neste scoringen, også den kom alene med keeper. Tommy stusset inn mål nr fire etter en corner fra Ole Magnus.

Are inn i pausen for Morten, mens de øvrige innbytterne kom fortløpende inn utover i 2. omgang. Måndalen reduserte etter litt klabb og babb i Ekko-forsvaret, før en hardt arbeidende Fiske pirket inn scoring nr fem. Daniel fastsatte 6-1 seieren, etter en gavmild hjemmekeeper.
Iver utmerket seg som banens etterhvert klart beste spiller, ellers ros også til Håkon som gjorde en god jobb på stopperplassen.