Saturday, September 5, 2009

Meek i -100 da Ekko vant 6-0

Stig Reidar feiret i kveld seieren over Meek

Sympatiske Meek var ingen prøvelse for Ekko i dagens kamp på KGB. Til slutt viste tavla 0-6, et resultat som var helt ok ut fra spill og sjanser i en litt smågrå kamp.

Ekko stilte med dette laget: Fredrik - Joachim, Kris, Grønn, Kenneth - Iver, Kjell, Andre - Ole Magnus, Fiske, Tommy.

Subs: Are, Håkon, T. Hol & Tom.

Allerede etter 3 minutter lå første ball i nota bak Meek sin keeper. Joachim målscorer etter corner. Ole Magnus fulgte opp noe senere med en heading, etter flipperspill inne i Meek sitt felt. 0-2! Iver og Kenneth fulgte opp med hver sin scoring i 1. omgang, noe som tilsa at Ekko gikk til pause med en 4-måls ledelse. Spesiellt 0-3 scoringen til Iver var trasig for hjemmelaget. Det var nemlig Meek sitt 100 baklengsmål i årets serie og således en blytung spiker å få i egen kiste.

2. Omgang var av dårligere kvalitet, begge lag slet med å få tempo i ballspillet og omgangen ble preget av merkelig posisjonering og dårlig kvalitet i pasningsspillet. Likevel klarte Ekko å score 2 ganger, Fiske og Grønnis målscorere.

Alt i alt en grei kamp av Ekko som vinner komfortabelt. Meek med noen spede forsøk, men alt i alt hadde de vel kun 3 avslutninger mot mål. Med andre ord en rolig kveld for vår gode målvakt Fredrik. Ingen som spesiellt utmerker seg som banens gigant i denne kampen, men Stig Reidar var god og aktiv og kanskje den som fremhevet seg mest. Tommy også positiv på sin venstre flanke i 1. Omgang. Ellers en godt gjennomført kamp av samtlige i en noe grå kamp hvor kanskje de rosa draktene til hjemmelaget var det største krydderet i aften.