Friday, September 11, 2009

Sterk hjemmeseier

Kampen om kvalikk.plassen lever videre

Iver og Øystein (t.h.) to av de mest sentrale i dagens toppkamp på Ekkobanen

Ekko - Eide 3 - 2 (2-1)

* Andrè tidvis brilliant
* Hat-trick av Iver
* Øystein banens beste i avskjedskampen


Jørgen
Joachim, Morten, Stig Reidar, Patrice Hagås
Kristoffer, Andrè, Øystein
Iver, Daniel, Ole Magnus
Subs; Tommy S, Tommy H, Are, Håkon, Ole, Fiske

Tidvis sterk vind og kraftig nedbør på Ekkobanen under kveldens toppkamp i 5. divisjon. Øystein spilte sin siste kamp for Ekko før han setter seg på flyet og gjør tysker av seg. Kjell måtte følge kampen fra sidelinja grunnet skaden han pådro seg under onsdagens old-boys kamp mot nettopp Eide! Jørgen stilte sporty opp som keeper, og gjorde sin første opptreden på nærmere et halvt år.

Starten av kampen var ikke spesielt imponerende fra noen av lagene. Ekko startet slapt, og Eide virket preget av at de måtte vinne denne kampen. Hjemmelaget tok gradvis over kampen, og trykket gjestene bakover på banen. Med god hjelp av vinden. Likevel var det Eide som tok føringen. Oddgeir Visnes spilte gjennom sin spisskollega. En god dommer Atle Oterhals misset det faktum at Eide-angriperen var plassert i en solid off-side, og Jørgen var uheldig da ballen kranglet seg gjennom beina og etterhvert havnet i det tomme buret.

Ekko svarte umiddelbart, og en svært livlig Iver hamret inn utlingningen via keeperen fra rundt 20 meter. Forøvrig etter et utsøkt stykke arbeid av Andrè.

Iver fulgte opp med nesten en identisk scoring få minutter seinere, da han skjøt fra samme holdet. Ballen gikk denne gangen via Fiske og inn bak en utmanøvrert Eide-keeper. Ekko hadde god kontroll på kampen siste halvdel av 1. omgang, gjestene var overraskende tamme offensivt, og bare sporadiske forsøk av nevnte Visnes skapte antydninger til bry for hjemmeforsvaret.

Forutenom scoringene så hadde Ole Magnus en corner som landet oppå tverrliggeren og Fiske et skuddforsøk som traff utsiden av krysset.

Etter hvilen var det Eide som hadde vinden i ryggen, men de greide aldri å sette et ungt Ekko-lag under press. De siste 45 minuttene var jevnspilte, og heller få sjanser ble skapt. Tommy Skånes kom tidlig i omgangen alene gjennom med keeper etter et uheldig tilbakespill av Tor Ingar Storvik, men lykkes ikke å sette ballen i buret.

20 minutter ut i omgangen var Eide farlig frempå og kom gjennom på deres venstreflanke. Ekko fikk avklart, to touch seinere var Iver spilt gjennom og var både iskald og sikker alene med keeper. Dermed hat-trick og 3-1 til hjemmelaget. Etter dette virket Eide veldig stresset, skapte vel ikke en eneste skikkelig målsjanse. Ekko roet ned spillet, og lot klokken jobbe for hjemmelaget.

I det 89. minutt slo Eide en av svært mange lange baller opp fra eget forsvar. Ballen fikk en uvanlig høy sprett på det svært sleipe kunstgresset og spratt over en uheldig Jørgen og i mål.

Kampen fikk en amper avslutning, da en av Eide-trenerne gikk verbalt amok etter at dommer Oterhals blåste. Vi får sette det på kontoen for frustrasjon, da toget for direkte opprykk gikk for Eide sin del. Siden også Fiks/Rek tok en ny seier ikveld, så lever også kampen om kvalik videre selv om Eide fortsatt må regnes som favoritter til 2. plassen. Vinner VV2 morgendagens kamp mot Tomrefjord, så er det fire poeng som skiller Eide, Fiks/Rek, Ekko og VV2.

12 comments:

Anonymous said...

Eide var heldige,som slapp unna med 3 baklengs.Måla de scora var jo ekko og dommeren som stod for.

TI said...

Både 0-1 og 2-1 var offside, så det går nok opp i opp. Uansett, Ekko var det beste laget og vant fullt fortjent.

Baker'n said...

forøvrig skryt også til stig reidar i midtforsvaret, som vant samtlige hodedueller han gikk i. med topplue!

Anonymous said...

Synes det burde komme en ekko-børs med alle spillere:) slik som vg-børsen:)

Anonymous said...

iver kan jo ikkje bli kreditert den siste scoringa, fiske styrer ballen i mål på elegant vis!

Anonymous said...

den siste skåringa?

Anonymous said...

for min egen del må jeg bare si at jeg synest det er UFATTELIG at kansje det største midbanetalentet (spilleren) i ekko de siste 8 årene ,, ref Øystein ikke er fast på dette ekkolaget,, jeg fatter ikke at denne spilleren ikke er fast i startoppstillingen week in week out,,, hadde jeg vært han så hadde jeg vært rett og slett FORBANNA på lagledelsen.... TRAGISK rett og slett.......

Anonymous said...

Vet du hvor mange kamper Øystein har starta i år og har du sett mange ekko kamper?
Tar gjerne en diskusjon med deg,men liker å vite hvem jeg diskuterer med.
Så over til Eidekampen.Vi kan ikke regne med at dommeren får med seg alle offside i en kamp,når han ikke har med folk på linja.
Fullt fortjent seier,der jeg syns vi styrte store deler av kampen,selv om vi bytta nesten halve laget.
Det viser at vi har en stor og jevn stall.Øystein fotjente BB i denne kampen og hans beste for sesongen.Men syns Andre,Iver,Stig Reidar også bør nevnes.
Bak disse har vi en gjeng gutter som også har spillt jevnt bra hele sesongen.Får vi beholde dette laget fremover,så er vi ikke lenge i 5 div og Eide må uti kvallik neste år også.

Odd G.

Baker'n said...

for min del syns jeg nesten det er UFATTELIG at noen kan påstå øystein ikke har spilt fast på ekko.
dette er den tredje sesongen han har spilt på a-laget, og totalt sett har han vel startet på benken to eller tre kamper disse sesongene.

sett deg inn i fakta før du slenger ut bastante påstander.

og for å unngå å bli tatt som en grå tastaturhelt, så bør du signere innleggene dine.

Anonymous said...

Mange navn som bli trukke fram her, i ønske og trekke fram Odd G som i år har spart stort sett all form for kok til etter kampslutt, som for eksempel igår mot Eide. Meget bra !

Vil også trekke fram verdens beste Erik Fiske som igår nok en gang viste fram sine goalgetter-egenskaper. På rett plass til rett tid da han elegant styrte inn 2-1 ledelse til Ekko med ryggen !

Idol-Trond

Anonymous said...

Regner med at du så kampen.Ikke så mange som gjorde det.Tror faktisk at det er du som er TRAGISK,for du har ikke peiling på hva du prater om og du er for feig til å skrive avsender på dine innlegg.Det er du som har ett PROBLEM og ikke ledelsen for a laget.

Odd G.

Anonymous said...

KOK, det e sås =)