Joachim, Morten, Kristoffer, Kenneth
Iver, Andre, Stig Reidar
Fiske, Daniel, Ole Magnus
Subs; Ole, Kjell, Tommy H, Tommy S, Are, Håkon

Etter den dramatiske semifinalen mot Vålrenga onsdagen så var MFK tilbake på fotballbanen, men som historien så ofte har vist så etterfølger ofte en nedtur etter en opptur. Gjestene, som er det eneste laget har tapt mot Meek, ga oss hard motstand sist vi møtte de på Molde Idrettspark og historien gjenntok seg ikveld på Jendem.

Tildels kraftig vind preget selvsagt matchen, men kan likevel ikke ta all skyld for at kvaliteten på kveldens match i perioder var veldig svak. I første omgang var det svært få sjanser. Molde reddet på streken etter en heading fra Morten på corner, Daniel var gjennom alene med keeper med misset fra skrå vinkel. MFK var også gjennom to ganger alene med keeper, men godt spill av Kristian Arve betød at stillingen ved pause var 0-0.

Etter pause var det Ekko som spilte med vinden i ryggen. Stig Reidar og Kristian Arve gikk ut til fordel for Tommy H og Håkon. Ekko hadde stort sett kontroll på kampen, men den første store sjansen i omgangen gikk til gjestene som heldigvis breisidet ballen utenfor etter å ha kommet gjennom fra spiss vinkel. Ekko skapte de neste sjansene, begge på hjørnespark. Den første ble reddet på streken etter mye klabb og babb før Iver avsluttet i kroppen på en Molde-spiller og ut til ny corner. Nok en gang endte det med klabb og babb før Morten satte ballen utenfor fra fem meter!
Molde var svært sjeldent frempå, og slo stort sett konsekvent langt. Vrient med motvind, men de lykkes midtveis i omgangen og satte ballen kontrollert til side for Tommy.
Daniel svarte umidelbart, og utligningen satt allerede minuttet seinere! Kjell og Tommy S hadde også kommet inn, begge som flankespillere og dette bidro veldig til at vi fikk mer bredde i spillet. Spesielt Kjell ble brukt mye langt ute på høyrekanten. Ekko hadde fortsatt mye ball, men bare et langskudd fra Andre halvmeteren utenfor kan kalles en sjanse. Før Daniel satte fart, passerte to Molde-spillere og hamret ballen opp i nettaket bak en sjanseløs Molde-keeper! 2-1 og kampen var snudd i det 42. minutt!
Gjestene farlig frempå i kampens siste minutt, men Ekko rodde til slutt iland seier og tre nye velfortjente poeng i en svak kamp. Likefullt, ingenting er som å vinne en relativt jevnspilt kamp der vi havner under langt ut i kampen.
Kristian Arve hadde et par gode inntredner før pause, forsvaret fungerte tidvis bra idag. Kenneth gjorde en av sine beste kamper. Likevel er matchvinner Daniel banens beste takket være sine to svært viktige mål!