Iver, Andrè, Kjell
Stig Reidar, Fiske, Ole Magnus
Subs; Håkon, Kenneth, Øystein, Tommy, Tom, Joachim

17 mann i troppen, bra vær og en relativt bra matte på Øyra Stadion.
Stig Reidar satte standarden da han rundet keeperen og scoret 1-0 etter en glimrende pasning fra Andrè. Ekko på hugget etter scoringen, og hadde en rekke avslutninger mot målet og burde strengt tatt avgjort kampen før pause. Men gjestene utlignet da de puttet på et innlegg, og mot spillets gang tok de ledelsen 7 minutter før pause.
3 endringer i pausen, da Morten, Are og Fiske gikk ut.
Få sjanser i starten av 2. omgang, før gjestene økte ledelsen. Øystein puttet en retur etter skudd fra Iver og ny spenning før Kristoffer(?) på elegant vis satte ballen i eget bur.
Stig Reidar reduserte umiddelbart.
Kampen ble avgjort da Rival puttet etter nok et innlegg, der ballen forøvrig var bak dødlinja før den etterhvert havnet i buret.

Spillemessig var vi bedre en gjestene, men tildels billige baklengs ødelegger for oss. Dette er helt klart tre tapte poeng.
Nå venter en meget viktig kamp borte mot Skåla neste fredag.