Andrè, Kjell, Iver
Stig Reidar, Daniel, Ole M
Subs; Kenneth, Tommy, Fiske, Øystein

Alltid hyggelig med besøk fra de rutinerte herrene på bydelslaget Meek. Selv om småjentene i kiosken gjorde litt narr av de rosa draktene...

Hyggelig for Ekko også at vi fikk en god start på matchen, da Daniel satte inn 1-0 etter bare fire minutter. Andrè med forarbeidet her, før han selv gjorde de to neste målene. Med hustru og svigers på sidelinja. Way to go!

Gjestene spilte vel mer eller mindre slik vi forventet at de skulle. Stig Arnøy fôret hjemmelaget med info om Meek, og da kunne det vel ikke gå galt? Noen trudde sikkert det var fleip da det ble sagt at gjestenes keeper, Bratli, hadde tilslag som en slapp k*k, men selv det tipset viste seg å holde vann.

7-0 til pause.

Etter pause falt kampen i kvalitet for hjemmelagets del. Det store lyspunktet var vel Fiske som scoret fire, og fort kunne hatt fire til. Dermed er målsniken fra Hjelset oppe i seks mål allerede denne sesongen, ett mer en han hadde totalt sett forrige sesong.