Joachim, Morten, Ole, Tommy
Kjell, Andrè, Kristoffer
Iver, Daniel, Ole Magnus
Subs; Fiske, Kenneth, Tom J, Are

Resultatmessig mørbanket av et brukbart vestneslag. Likefullt var det Ekko som startet kampen best, og det var intet mindre en fullt fortjent da Daniel førte Ekko i ledelsen etter et glimrende innlegg fra Iver.

Vertene utlignet midtveis i omgangen på sin første sjanse, og var ekstremt giftige resten av omgangen. To svært heldige scoringer og en solid tellefeil i Ekkoforsvaret gjorde sitt til at VV2 gikk til pause med flatterende 4-1.

Omgang nr 2 var i særdeleshet skuffende fra Ekko sin side. Tafatt og null aggresivitet over hele linja. En feil fra hver av stopperne, og VV2 hadde scoret ytterligere to mål før de banket inn dagnes siste like før slutt.

Dagens to positive hendelser; Gratis sveler på fergeturen hjemover og Tom Juvi som kom inn og storspilte siste halvtimen på høyreback. Aldri har en høyreback på dette nivået dratt av så mange Cruyff-vendinger og tunneler på så kort tid.
.
Øystein, Kristian Arve, Frank og Håkon var blant de som av forskjellige årsaker ikke kunne spille. I tillegg ble desverre ikke Stig Reidar spilleklar tidsnok til å rekke kampen.
.
Tomrefjord vant 7-0 borte mot Meek idag. Espen Floyd stod for dagens miss, da han brente et straffespark på 2-2 borte mot Træff. Rival endte opp med å tape 4-2.
Malmefjorden stod for helgens største kupp, da de ranet til seg tre ufortjente poeng borte mot Midsund.