Sunday, May 31, 2009

Jevnt på Eide

Eide - Ekko 5-3 (2-2)

Ørjan
Ole, Morten, Stig Reidar, Kristoffer
Andre. Kjell, Iver
Daniel, Fiske, Tommy
Subs; Håkon, Kenneth, Are, Joachim

Keeperfantomet endelig tilbake mellom stengene, mens broder Steinar desverre meldte avbud til det som var hans avskjedskamp i Ekko-trøya.
Knallvær til og med på Eide, og Ekko Ultras med Idol-Trond i spissen hadde lagt ned en solid innsats på tifo-siden.
Ekko startet defensivt og med et alt for slapt press. Eide fikk føre kampen mer eller mindre akkurat slik de ønsket, og de to fortjente scoringer de første 20 minuttene. Men Ekko har et godt lag på gang, og tok gradvis over kampen. Iver reduserte til 2-1 etter godt forarbeid av Ole, før Morten dunket inn utligningen 7 minutter før pause etter klabb og babb foran Eides mål etter et hjørnespark.
Pause, 2-2.
2. omgang bar preg av at det var to jevngode lag som møttes. Daniel fikk endelig uttelling alene med keeper, etter to mindre heldige avslutninger før pause, og gjestene tok føringen i matchen.
Nå skal vi ikke gjøre det til vane å kritisere dommerne her, de har ofte en vrien rolle. Spesielt med tanke på at de heller ikke har linjedommere å støtte seg til. Men dommer Jan Lodve Olsen hadde noen mindre heldige inntredner, som i hovedsak gikk ut over begge lag.
Utlingingen til 3-3 fire minutter før slutt burde helt klar vært avblåst for frispark i forkant av scoringen. To minutter på overtid røk også det ene poenget for Ekko, da et innlegg fra Eides venstreside ble ekspedert i mål. Fra en off-side plassert Eide-angriper.
Bare for å konstatere at alt virkelig raknet i sluttminuttene, så puttet Eide nok en gang på overtid etter en mindre heldig avklaring fra gjestenes keeper.
.
Alt i alt vanskelig å skjønne hvordan vi mistet de tre poengene i denne kampen. De første femten minuttene og de siste ti minuttene var veldig svake, ellers gjennomførte vi en imponerende match. De tre bortekampene til Ekko har så langt vært borte mot de tre øverste lagene.
Fortsetter Ekko slik de spilte mot Ekko, så blir det garantert en bra poengsfangst i tiden fremover.

2 comments:

Anonymous said...

Det er vel den beste kampen vi har spilt i år,så dette lover bra fremmover.Ser for hver kamp,at laget blir mere og mere samspilt.Stig Reidar spilte godt som midtstopper.
Dommeren var svak begge veier.Eide ropte/dømte i hele 1 omg,før vi også fant ut at det hjalp med å rope.
Snakka litt med Eide etter kampen.Ekko er det vanskeligste laget de har møtt i år,de hadde mindre problem med skåla.
Men det hjelper ikke oss,så lenge vi ikke får med oss poeng.
Syns vi fortjente poeng og muligens alle 3.Vi burde gått opp i 4-2,men får 3-3 i neste trekk.
Syns forøvrig at jeg har kommet meg.Ikke 1 komentar/kjefting på dommer.
Stå på gutter,Måndalen 2 nå på fredag,de skal få svi.

Odd G

Anonymous said...

Så he ikkje Eide møtt Skåla i serien enda heller! d laget skåla stilte m i treningskampan e ikkje i nærheten av d lage dm he spilt m tidligere