Joachim, Ole, Kristoffer, Tommy
Stig R, Andre, Øystein, Iver
Daniel, Ole Magnus
Subs; Fiske, Kjell, Kenneth, Are, Håkon

Den ligger idyllisk til, banen til Skåla. En naturelsker som Drillo hadde garantert stt pris på omgivelsene til denne øya utenfor Molde. For ikke å snakke om måten dette bygdelaget spiller fotball på. Eller rettere sagt sparker fotball på. Hjemmelaget hadde vel ved bare to anledninger en pasning under 40 meter. Ikke rart de slo ut Molde FK under kælkekunkurransen på Retiro.

Men for all del, selv om de spiller (red.anm "sparker") i en særdeles lite underholdende spillestil, så er det effektivt. Og et helvete å spille mot. Hvertfall så lenge vi har et forsvar som bare gir 70% i hver duell, og en midtbane som ikke henger med i kampen om 2. ballene.

De tre siste kampene har vært preget av sløvt duellspill og liten intensitet fra Ekko's side. Her må SAMTLIGE spillere gå i seg selv, og øke aggresiviteten både på trening og kamp. Vi greier aldri i verden å plassere oss på øvre halvdel av tabellen ved å spasere oss gjennom kampene.

Eneste positivt idag er kampens første 25 minutter. Selv om vi var ute å kjøre allerede etter ett minutt, så jobbet vi oss inn i matchen, og holdt hjemmelaget til 0-0. Iver snytt for straffe, Joachim med en suser like utenfor og en hands-situasjon som meget godt kunne ført til nok en straffe.
Men så ble vi ufokusert bakover på banen, og hjemmelaget gikk hurtig opp til 3-o de siste 10 minuttene før pause. Alle scoringer som følge av at vi tapte 50-50 dueller i eget forsvar.

Fiske reduserte til 1-3 etter pause, men alt håp om poeng ble kjapt knust av et hardtarbeidende Skåla som nok seiler opp som den store opprykksfavoritten.

Håkon kom inn som innbytter, fikk først et gult kort og noen minutter seinere et gult kort til. 9 minutter og utvist(bildet) i reneste Barton-stil, selv om han hardnakket påstår den første var filming og den andre et rent uhell. Han oppfordrer klubben til å anke avgjørelsen, selv om dommer Atle Oterhals blankt avfeier enhver tvil Solsvik måtte ha til avgjørelsen.