Wednesday, August 29, 2007

Solid seier mot Gossen

Nok en 3-2 seier for et fremadstormende Ekko. Denne gangen var det topplaget Gossen som ble sendt hjem med tap!
Kampen gikk av stabelen på Ekkobanen, omkranset av et overraskende stort hjemmepublikum. Til tross for forfall fra bl.a Kenneth M og kaptein Reidar Storvik, stilte hjemmelaget med en 16-manns tropp, hvorav følgende 11 startet i en 4-4-2 formasjon;
Kristian Arve
Morten, Idar, Frank, Håkon
Bøe, Stig, Kjell, Rolf
Olaf, Jokke
Etter an litt famlende innledning fra begge lag, bestemte gjestenes keeper for å ta famlingen et steg lengre, og slapp Kjell's skudd fra drøye 30 meter ned i beina på relativt kvikke Jokke som puttet til 1-0 midtveis i omgangen. Eneste av interesse før dette var igrunn Jokke's skudd som traff stolpen etter ennå mer famling fra Gossen-keeperen...
Scoringen satte imidlertid fart på hjemmelaget, og bare minutter seinere dro Rolfinho avgårde på et soloraid som endte med et skudd fra spiss vinkel, og en grei 2-0 ledelse. Gossen var overraskende tamme i denne perioden, og Ekko benyttet muligheten til å øke ledelsen ike lenge etterpå , nok en gang ved Jokke.
Stillingen stod seg ut, og denne omgangen var trolig vår beste så langt denne sesongen, motstanderen tatt i betraktning!
I pausa gikk Kjell, Idar og Håkon ut av forskjellige årsaker, og Nils, Pragass og Ørjan startet 2. omgang. Det første kvarteret av denne omgangen ga Ekko totalt fra seg initiativet, og Gossen dominerte til tider stort, dog uten å skape noen virkelige farligheter. Ekko jobbet seg gradvis inn i matchen midtveis i omgangen, men gjestene tok for alvor over igjen de siste 15-20 minuttene og Ekko ble presset hardt bakover. 2 ganger reduserte Gossen, og bare brilliant keeperspill av Stranna (bildet) hindret poengtap for Ekko.