Friday, August 10, 2007

Nede til telling...

Nok en gang måtte vi dra hjem fra sumpen i Malmefjorden med tap, denne gang med 0-2, men kampen huskes nok best for Kenneth Malmedal's dramatiske knock-out, der hardhausen tok telling og var bevisstløs i flere minutter!
Følgende 11 startet i kveld mot Malmefjorden;
Ørjan
Morten, Frank, Kenneth M, Frank, Sondre
Reidar, Stig, Kenneth Bøe, Rolf
Kjell, Joakim
Relativt jevnspilt og gemyttelig de første 15 minuttene, før hjemmelaget tok ledelsen etter litt famling i feltet fra Ørjan. Ekko flyttet opp spillet noe i minuttene etterpå, før vi fikk en dødball med fatale konsekvenser. Stig løfter frisparket inn i feltet, og Kenneth som kun ser på ball blir overfalt av en utrusende keeper som kommer i 120 bakfra. Malmedal deiser i bakken etter et forferdelig smell, og blir liggende bevissløs i flere minutter. Det hele så virkelig fatalt ut, og de aller fleste trodde han hadde svelget tungen.
Heldigvis bedret det seg noe for han etterhvert, og etter å ha ligget på banen i 35 minutter kom ambulansen og hentet han til sykehuset i Molde. De foreløpige rapportene forteller at han har fått en ekstremt kraftig hjernerystelse, men ingen brudd skal være påvist.
Etter at kampen kom igang igjen fikk Ekko tildelt et soleklart straffespark, men et tigersprang fra hjemmekeeperen forhindret utlinging, desverre. For å gjøre vondt om mulig ennå verre ble Morten utvist minutter seinere da hans 2. gule kort for dagen kom etter å ha most en ball i ryggen på Arve Berg. I ettertid kan det vel kalles et noe unødig kort...
Med 10 mot 11 spilte tiltider Ekko svært bra, og hadde ballen vel så mye som hjemmelaget, og en utlinging hadde vært vel fortjent. Noe imot spillets gang scoret den nevnte Berg i det 84. minutt og punkterte mer eller mindre kampen.
Kjell hadde en suser i stolpen tre minutter seinere, men nærmere scoring kom vi ikke denne gangen.