Monday, August 6, 2007

Et kaotisk poeng!

Kjell Arne's to praktmål var den største beholdningen for Ekko i en særdeles slapp match fra Ekko's side som endte 3-3.
Vi gikk ut med følgende 11;
Ørjan
Morten, Frank, Kenneth, Trond
Øystein, Bøe, Stig, Rolf
Kjell, Nils
Kampen åpnet med mye hurlumhei, før Langfjorden/Isfjorden fikk et feil idømt innkast langt oppe i banen. Ex. ÅIF-spiller Alfarnes kastet langt og presist, og disse innkastene var igrunn alt hjemmelaget hadde å by på hva sjanser angikk.
Dette nevnte innkastet førte til mye klabb og babb inne i feltet, før ballen spratt to ganger over Ørjan i buret og havnet i nettmaskene.
Minuttet seinere var det Ekko som fikk en dødball. Øysteins lange hjørnespark ble headet tilbake i feltet av Frank, og Kjell tok et perfekt utført brassespark fra fem meters hold, og ballen føk inn i krysset! Well done.
Ytterligere to minutter seinere gjenntok hjemmelaget innkast-metoden sin og scoret nok en gang... Inne iblant disse målene rakk også dommeren å gi gult kort til hjemmelagets høyreflanke for å ha sparket ned hjørneflagget.
Alt dette på kampens første 6 minutter!
Roet seg noe ned en periode, før Kjell slo til igjen. Denne gang en overraskende god soloprestasjon, og fire svimle Isfjordinger måtte konstatere at ballen ble satt kontrolert inn i lengste.
Ti minutter før pause får vår innbytter og debuttant for sesongen, Sondre, gult kort for å ha ørepynt på seg. En relativt lur isfjording får selvsagt med seg dette, og legger avgårde mot sidelinja for å fjerne sin ørepynt. Dette medfører selvsagt at dommeren blir observang på dette, og isfjordingen blir også idelt et gult kort. Selvsagt er dette samme person som feide ned hjørneflagget, og utvisningen, en morsom sådan, er et faktum.
Pause og 2-2.
Med en mann mer i 2. omgang greier vi ikke å få flyt i spillet, mot 5. divisjonens formlag som ligger meget kompakt og defensivt mot oss på en small og småhumpete bane som trolig ikke har blitt klippet denne sommeren.
Hjemmelaget slår konsekvent langt, men skaper ingenting forutenom på dødballene sine.
Frank fører an med en ekstremt god langpasing frem til Rolf som enkelt og greit putter 3-2 etter 55 minutter. Ekko ser ut til å være tilfreds, og isfjordingene slippes delvis inn i kampen igjen. Nok et innkast langt oppe i banen ender med kaos foran Ekko-buret, og en retur settes kontant imål av tidligere nevnte Alfarnes. 3-3.
Hjemmelaget er helt klart fornøyd, og fokuserer etter dette kun på å holde det ene poenget. Kenneth M kommer nærmest seiersmålet for Ekko, men setter ballen utenfor det halvåpne målet fra 3 meters hold.
Alfarnes blir utvist et par minutter før slutt etter noe unødig knuffing nede ved kortlinjen, men Ekko får aldri satt inn det som ville vært et fortjent seiersmål.
Uansett, dette er faktisk vårt første bortepoeng for sesongen.
Fredagen venter Malmefjorden på MIL Road. Da må vi mange hakk opp fra idag om det skal bli poeng...