Tuesday, August 21, 2007

Ørjan stjal showet

Endelig. Sesongens første borteseier ble et faktum, etter å ha snudd Bryn's 2-0 ledelse til seier 3-2 i løpet av en god 2. omgang!

Nær sagt som vanlig ble troppen rammet av en rekke forfall på kampdagen, og vi dro utover med 12 mann, + Stig som kom midtveis i 1. omgang. Følgende 11 startet på en god gressmatte på Bryn Stadion;

Kristian Arve
Trond, Morten, Idar, Håkon
Pragass, Reidar, Rolf, Ørjan
Nils, Jokke

De første 30 minuttene av kampen forbigås i stillhet, da dette trolig var de 30 svakeste minuttene våre denne sesongen. Vertene benyttet da også anledningen til å gå opp til 1-0 etter et flott gjennomspill og angriperen deres scoret sikkert alene med keeper. Stig Arne kom forøvrig inn som innbyttet i denne perioden.
Siste 10 minuttene før pause tok Ekko imidlertid seg kraftig sammen, og flere store sjanser ble produsert. Jokke var svært nær på et farlig skudd, mens Nils skjøt ballen rett i Keeper-Joppe fra 1,7 meters hold!
Pause, 1-0 og Ekko er nederst på tabellen akkurat nå.
2. omgang startet ikke forrykende akkurat. Vertene hadde en gedigen sjanse da et nytt gjennomspill endte med skudd i stolpen, før de like etterpå øket til 2-0 etter flott soloprestasjon.
Var ikke mange optimistiske sjeler som trudde på seier der og da.
Men all honnør til et hardtarbeidende Ekko som jobbet seg inn i kampen igjen. Stig ble dratt ned innenfor 16-meter', drøye 20 minutter før slutt, og en god Solnørdal dømte korrekt straffespark.
Rolfinho fikk sjansen, men dundret ballen i tverrliggeren! Returen endte hos Nils som headet inn i feltet, hvorpå Rolfinho gjorde det godt igjen da han slo keeperen i en duell og headet inn reduseringen.
Dette fikk fart på gjestene, som satte inn en for dagen svært opplagt Ørjan som venstre midtbane!
Utligningen kom etter godt forarbeid fra Nils på venstrekanten, som i ren Torres-stil dro seg forbi og avsluttet fra spiss vinkel. Keeperen ga en farlig retur, og Rolf ofret alt i duellen og fikk kriget inn ballen.
Seiersmålet kom bare kort tid seinere på dødball, da Idar headet ballen i tverrligger og ned på streken. Et Ekkobein var først på returen, men en Bryn-forsvarer reddet nok en gang på strek før Ørjan viste muskler og moste ballen opp i nettaket, med etterfølgende jubelscener bare Nygård-brødrene kan vise til!
De siste 15 minuttene ble viet defensivt arbeid, og vertene var i realiteten aldri i nærheten av en utligning på tampen.

Periodevis jevnt, men basert på antall sjanser var det nok ingenting å si på at Ekko stakk av med alle poengene, og parkerte Bryn2 nederst på tabellen!