Trond, Frank, Idar, Håkon
Reidar, Kjell, Rolf, Sondre
Jokke, Nils,
Subs; Ronny, Stefan.
1. omgang en jevnspilt affære, som endte 2-1 i sjanser i Ekko's favør. Kjell brente den største da han satte ballen til side for mål fra tre meters hold. Upresset og med keeperen totalt feilplassert. Frank på sin side sørget for vertenes største sjanse da han klarerte et innlegg til corner via egen tverrligger. To minutter før pause sleivet Trond og spilte fri en Elnesvågen-spiller som puttet greit inn 1-0.
Etter pause var ikke lengre Nils på banen grunnet skade, og Ekko mistet totalt den gnisten vi hadde i perioder av 1. omgang. Lagdelene fikk alt for stor avstand, og Elnesvågen gikk etterhvert fortjent nok opp til 2-0. Vi hadde våre største sjanser ved Idar (alene med keeper) og Reidar (langskudd som keeperen såvidt fikk fistet utenfor).