Monday, October 18, 2010

Bryn klar for 4. divisjon


Foto hentet fra ilbryn.net
Bryn er klar for opprykk etter å ha slått Grykam/AK2 med sammenlagt 4-2 i kvalikkampene.
I realiteten rykker de opp halvannen divisjon, og møter bl.a Dahle, KBK2, Træff2 og Rival.

14 comments:

Anonymous said...

hvordan kan en spiller som scorer 50 mål ikke bli lagets spiller i år???
hvem er det som stemmer?, 50 mål. det er jo bare helt sykt! enda sykere er at han ikke har blitt kåret til årets spiller. uten 50 mål, tror jeg sesongen hadde vært enda labrere enn hva som var tilfellet i år.

Anonymous said...

daniel har presstert gjevnt i hele år.han er en målgarantistt og er uten tvil årets spiller slik jeg ser d.stig reidar kommer på andre plass.jeg mener røvik fortjener 3 plassen mer enn iver og knut som ikke har vært så god som forventet.at morten leder avstemmingen nå er helt uforståelig.håper andre er trener også neste år og at odd gøran forsetter

Anonymous said...

ser man objektivt på d er vel daniel årets spiller, men d er ik d som teller. her stemmer folk (mon tro hvem som har tilgang, jeg har d ikke)etter hva de mener. jeg mener daniel. som d sies, 50 mål i en sesong er virkelig en gigant prestasjon, som folk skal lete lenge etter å finne!!

men når det er sagt har morten vært ok i år og stillt opp som en positiv skikkelse på trening og det er greit at han blir arets ekkogutt! daniel har kanskje ikke så mange treninger, og det er kanskje grunnen til at han ikke blir kåret til det han egentlig er.

så er det det som du over skriver, røvik skal ha 3 plassen pga at knut og iver ikke har vært som forventa. ser man objektivt på det skal slike ting ikke tas med om man skal kåre årets spiller. knut og iver har vært opp mot strålende i de kampene jeg har spillt og reddet oss fra uavgjort/tap og har vært bedre enn røvik. det betyr at de har vært bedre enn røvik, selv om de ikke har spillt opp mot sitt beste. men for all del røvik er en meget god mann for ekko!!! usee? man akal ikke gå ut i fra nivået på spillerne å dømme deretter. man skal bestemme hvem er best! hadde f.eks messi spillt for ekko og bare gjort 1/4 del av hva han kan hadde han fortsatt vært ekkos beste, men etter din mening ville ikke det holdt, for han spillte under pari?!??!?? hva er d for et ressonemang?

keeperfantomet

Anonymous said...

Daniel har vært bra,men hva med de som redda x antall skudd, forsvare som redder x antall sjanser mot, de som hadde x antall assist eller de som jobber knallhardt i samtlige 90min å jobber for lage?
Vanskeli valg. flere som har fortjent årets spiller. daniel er selvfølgelig 1 av de ;)

Anonymous said...

Skal man kåre årets spiller på en skikkelig måte så skal alle som har vært involvert med laget gjennom sesongen stemme via en person som har oppsyn med at stemmegiving skjer korrekt med en stemme pr pers.
Dette er vel mer en uformell lek (får vi håpe).
Ellers er det vanlig å ha en pris for årets spiller og en for årets unge spiller.

Er spent på hva som skjer på trenerfronten? Det går fremdeles rykter om at Solskjær kan returnere til Nordvestlandet...
Noen Andre rykter?

Anonymous said...

Blir det trening/trim i morgen? Ute eller inne? Hadde vært knall med en liten økt inne på Jendemskolen! Noen som er med? Hilsen Grønn

Anonymous said...

Må vare mykje bedre å trene ute vel?

Anonymous said...

Futsalsesong no!

Anonymous said...

Når har dere treninger?

Emil

Anonymous said...

Her er det årets spiller som skal kåres,ser jeg.
For å si det slik:
Kåringen på denne siden,teller ingen verdens ting,når årets ekko gutt skal kåres.
Når det gjelder årets spiller,så er det mange ting som spiller inn.Mål,treningsoppmøte,spilte kamper,innsats trening/kamp,holdning,utvikling,for å nevne noe.Summen av alt dette,blir årets spiller.

Vil ikke diskutere navn,men jeg har sett alle,unntatt 1 kamp år.
sitter da igjen med noen få kandidater.
Til første innlegg vil jeg si:du har rett i at uten 50 mål,så hadde sesongen vært laber.Men uten medspillere,så hadde ikke Daniel scoret 50 mål heller.
Morro at Emil spør etter trening.Håper du kommer på MANGE treninger fremover.
Når det gjelder neste års trener,så jobbes det med saken.Håper å få en positiv tlf ikveld.

Odd G.

Anonymous said...

som alle vet, fotball spilles ikke alene, da kan man ikke bare si, hadde ikke daniel hatt medspillere hadde han ikke scoret 50 mål, dette sier seg selv. årets spiller kåres stort sett på hvem som har spillt best UNDER KAMPENE i sesong, tr.oppmøte holdninger og slike ting er viktig, men i en kåring av årets spiller, teller IKKE dette etter min mening, ser ingen steder at dette skal være et grunnølag for å kåre årets spiller, det MÅ baseres på hva som presteres under kamp. ser ikke vg, rb, tv 2, nff, fa, uefa og diverse presenterer årets spiller pga treningsoppmøtet. men jeg ser hva du mener med det og hvor du vil, men mener det ikke er rett, da kan du heller ha en kåring som årets gjenganger på trening, årets mann på holdning, ekkos humørspreder, ekkos gentleman og diverse. som sagt mener jeg, årets spiller er avhengig av en ting og det er prestasjon på banen. om ikke det, så er det HELT GREIT :-), men da kan man ikke kalle det årets spiller, men kanskje årets ekko gutt? da legger du vekt på de tingene du mener er viktig odd g.

keeperfantomet

Anonymous said...

Da er vi uenig nabo.Flytt hjem igjen,for mye sur nedbør oppe i nord!he,he.
En spiller som er på 1/3 av treningene,spiller 5 av 5 meget gode kamper.skal han kåres foran en som stiller på hver trening,spiller alle kampene,litt over midt på treet?
Klubben har sine punkter som gjelder.
VI spiller i 5.div og ikke elite div.Her er ingen rb,vg,nff tv2 ol. Ingen børs.Det er totale gjennom en hel sesong som teller.Ikke bare i kamp situasjon.
Men du får mene hva du vill,vi her hjemme,kårer en årets spiller,på klubben sine premisser.

Odd G.

Anonymous said...

om du les inlegget så ser du vel at me ik e så fryktelig uenig, e vel mest språkbruken åretsspiller som me e uneig om. (i nord e d bare sur nedbør forrestn :-))dn går som regel til bestemann på banen, så har en egne kåringer for treningsoppmøte og flest spillte kamper og slikt.. men er kriteriene mer enn bare best på banen er d greit d, gjør bare prisen enda bedre!

keeperfantomet

Anonymous said...

Årets spiller er den spiller som har bidratt mest for laget i positiv retning i løpet av en sesong. Men med å bidra menes ikke oppmøte. Han må gjøre seg positivt bemerket ved å spille bra på trening og kamp. Samtidig være en type som bidrar til å løfte kvalitet på spillere rundt seg , både PÅ TRENING OG I KAMP.