Sunday, October 10, 2010

Avsluttet med tosifret på Årø


Rival2  -  Ekko  2 - 10  (1-6)

Fredrik
Morten, Joachim, Knut
Fredrik, Kris, Kjell, Torkil, Iver
Daniel, Stig R
Subs; Andrè, Pål, Tommy, Preben, Øystein.

Strålende vær på Årøråket, der Ekko for første gang gjestet den nye kunstgressbanen. Tørt og særdeles godt egnet for brannsår, for de som tacklet, eventuelt lot seg tackle.
For første gang siden hjemmekampen mot Meek tre-fire sesonger tilbake i tid, så stilte Ekko i en 3-5-2 formasjon.

Fredrik (under) så rødt (over). Igjen. Årets råtass 2010!
Fungerte greit offensivt, men med tanke på hvordan vertene spilte så ble det mildt sagt kaotisk bakover ved enkelte tilfeller. Rival2 organiserte seg omtrent slik et middelmåddig knøttelag pleier å gjøre det. Alle mann løp i retning av ballen, og halvparten stod igjen med heftefeste hver gang de mistet ballen.
Fredrik ble utvist før halve 1. omgang var unnagjort. Joachim feiltimet en ball, og en Rival-spiller kom alene med Fredrik og en noe ureglementær tackling som bakerste mann utenfor 16-meteren. Stillingen var da 3-1.
Daniel 5, Fredrik, Stig R, Torkil, Tommy og Preben satte inn dagens scoringer.
Til tross for 10 scoringer, så var dette en av de daffeste matchene for sesongen. Tydelig at sesongen allerede er over. De siste 45 minuttene var sesongens svakeste 45 minutter. Selv om vi spiller med en mann mindre i over en time, så bør prestasjonene være bedre. Mot tampen var de fleste av spillerne mest opptatt av egne prestasjoner og lite interessert i å bidra som et lag.
Registrerer også at hjemmelaget har pyntet på resultatet når de raporterte inn til speakers.no. Småfrekt, da de på den måten unngikk tosifret. Regner med Odd G ringer inn og korrigerer!
89 scoringer denne sesongen er godkjent, bl.a 20 flere enn eksempelvis avdelingsvinner Bryn. Sistnevnte spiller for tiden kvalikkamper om opprykk, og greide 1-1 borte mot Grykam i første oppgjør.
30 baklengs er alt for mye i denne divisjonen, fordelt på 18 kamper. Men med tanke på at 20 av disse kom på de seks første kampene, så er det en markant fremgang å spore defensivt.
Vi plukket flest poeng på bortebane, 19 mot 17 på hjemmebane. Uvanlig kost til Ekko å være. Ellers verdt å merke seg at Ekko også med sine 47 mål på bortebane var det laget som scoret klart flest på bortebane denne sesongen i 5. divisjon.
.
Kenneth Hagås tok på seg ansvaret som fotograf idag, men sovnet fra oppgaven.

4 comments:

Anonymous said...

Å herregud for et bilde!!
Beklage forresten rød kortet! Glad det ikkje hadde nåkka særlig stor betydning!

når det gjelds Årets råtas, så veit i ikkje om i skal være stolt eller skjemmes? Men det får si se sjøl, i e sønn av min far:)


Fredrik L

Anonymous said...

ingenting å beklage, joachim burde avklart tidligere.

er av sine egne man skal ha det!

Anonymous said...

Står fæl. I scora ikkje...

Øystein

Baker'n said...

korrekt, øystein.
skal være stig reidar.