Daniel, Tommy
Subs; Arthur, Kristian, Frank,

Årets siste hjemmekamp var en utsatt kamp hjemme mot Skåla2, og ble spilt under gode forhold på Ekkobanen. Relativt kaldt, og ikke akkurat fullt hus hva tilskuere angår. Iver, Kjell, Fredrik K, Fredrik L, Bøe, Kristoffer m.fl manglet ikveld.
Stig Gule dømte bra på samme måte som i sist hjemmekamp.
Spillemessig avtale vi å skulle holde ballen mer i laget en hva tilfellet har vært denne høsten. Dette lykkes vi delvis med, selv det på dette punktet er mye å hente. Gjestene skapte en sjanse på kveldens 90 minutter i form av en ball som landet oppå tverrliggeren i 1. omgang,og var bare sporadisk innom 16-meteren til Ekko. Til tross for dette var aktivitetsleder Svein Kåre Gautvik fornøyd med spillet gjestene la ned for kvelden.
Stig Reidar ble forøvrig ikveld den eneste keeperen så langt i sesongen som har holdt nullen i to kamper for Ekko.
Ekko hadde flere gode forsøk før vi tok ledelsen etter et hjørnespark. Skåla maktet ikke å avklare skikkelig og Daniel (Morten assist) puttet enkelt alene med keeper etter at Skåla forgjeves ropte på off-side.
Torkil (Øystein assist) og Andrè (Maule assist) økte ledelsen til 3-0 på to meget gode langskudd. Andrè med en utsøkt lobb, før Daniel (Torkil assist) satte punktum fra spiss vinkel før hvilen.

Ekko holdt ikke koken utover matchen, og selv om vi ikke helt falt ned på gjestenes nivå så burde vi klart å holde oppe en høyere intensitet. Men det er vanskelig å kjøre på når forskjellen på lagene er så stor.
Ytterligere tre scoringer kom det dog. Joachim hadde en glimrende assist til Daniel, før Morten (Andrè assist) satte inn 6-0 på halv volley på bakerste stolpe.
Knut satte punktum med et alldeles glimrende frispark der ballen føk inn i nettet bak en sjanseløs Skåla-keeper.
Daniel og Morten kunne begge hatt straffespark idag, og ellers så misbrukte vi flere gode overganger.
Gledelig å se Frank komme inn som stopper etter hvilen. Litt tung i steget, men fortsatt like kontant i tacklingene!
23-0 i målforskjell de tre siste, og åtte baklengs de siste tolv kampene.
.
Ekko/Aureosen lillegutt spilte før oss på Ekkobanen, og slo erkerivalen Malmefjorden 37-1.