Thursday, September 9, 2010

2.plassen ute av syne

Ekko - Tomrefjord 0 - 1 (0-1)
Kristian Arve
Morten, Torkild, Knut, Røvik
Kris, Andre, Kjell, Preben
Daniel, Stig Reidar
Subs; Tommy S, Joachim, Are, Pål

Slik sesongen har utviklet seg, var kveldens oppgjør på Ekkobanen høstens viktigste match for Ekko. Med seier har hadde vi hatt bra heng på 2. plassen, nå ender vi mest trolig på en kiip 5. plass.
Bøe og Iver de eneste tunge forfallene til ikveld, gjestene manglet spissen Eik på topp.

Kampen startet svakt for Ekko, og det kunne virke som om det var gjestene som kjørte kampen det første kvarteret. Dog kom det som følge av at hjemmelaget ikke var på hugget. Alt for mange enkle balltap sentralt i banen førte til at gjestene fikk muligheten til å slå i bakrommet. Slik kom også scoringen etter drøye femten minutter.

Ekko hevet seg utover omgangen, og hadde flere gode hjørnespark ved Kris. Daniel var farlig frempå et par ganger, Morten misset fra god posisjon og flere frispark fra farlige hold ble skuslet bort.

Etter hvilen burde gjestene skiftet fra gult til grått. Makan til røtlag har sjeldent besøkt Ekkobanen. Dansk tabloid kunne med rette hentet frem en beskrivelse som "fjellaper". Alle mann i forsvar, uten interesse for å spille ball.

Det hjelper heller ikke spesielt mye for Ekko sin del av sjanse etter sjanse blir brent i kamp etter kamp. Idag var det heller ikke trykk nok den siste tredjedelen av banen. Dermed ble det i perioder alt for spedt fra et hjemmelag som underpresterte over hele linja.

Siden sist kamp mot Tomrefjord har Ekko spilt ni kamper og bare sluppet inn åtte mål. En stor kontrast til de 20 baklengsene de første fem. De siste sesongene har Ekko vært blant divisjonens desidert beste hjemmelag, men så langt denne sesongen står vi med lite imponerende 3-2-2 hjemme, og det er først og fremst her sesongen vår har feilet.
.
Fiks/Rek fortsetter sin scoringsbonanza, og puttet ytterligere fjorten scoringer ikveld. Dermed står de med hele 40 scoringer de siste tre kampene!

22 comments:

Anonymous said...

Må bære beklage at i bomma fra 6m åtlæne me keeper 2min før slutt!

Joachim

Anonymous said...

Leser referatet deres, og ser måten dere beskriver Tomrefjord i andreomgangen på :)
Må bare få spørre, hvem vant kampen? :)

Anonymous said...

Tomrefjord gjorde det som er viktigst i fotball,score MÅL.
Fotballen de spilte i 2 omg,var ikke ett topplag verdig.
Lenge siden jeg har vært så skuffa over ett tap.
Ikke uflaks at vi tapte,men UDYKTIGHET.
Tomrefjord vant jo nesten hver duell og 2 ball,forså å pole ballen bort fra deres egen 16 m.
Vi må opp med hodet,jobb for laget og snart på tide å trø til i duellene,som treneren har etterlyst LENGE.

Odd G.

Anonymous said...

har vi vært bedre i år?

Anonymous said...

synd i hva sjuk, hadde hvertfall ikkje tapt om i hadde stått i mål.

Ska begyne å trene igjæn no, blikkje baklengs sa siste kampan.

Tommy H.

Anonymous said...

Var det ikke Trond Viggo,som laga en sang som het: tror ikke før jeg får se det?

Anonymous said...

fin du Tommy H :)

Anonymous said...

Torkil*

Anonymous said...

Bra du skal starte treninga igjen.
Men jeg som oppmann,er og blir i villrede.
Først er du syk og ikke kan trene,kampdagen melder du deg 100% kampklar,forså å bli syk når du ikke får starte.
Jeg måtte ringe Stranden,for å være sikker på å ha en keeper.
Forøvrig stod Stranden en meget god kamp og hadde noen klasse reddninger.Ingen vet utfallet,viss noen andre hadde voktet målet.
Stranden er fortsatt hjemme,Fredrik er i trening,så regner jeg med at treneren tar ut den som fortjener å vokte målet mot Meek.
Ellers kan jeg fortelle at Øystein endelig blei spilleklar i dag.

Odd G.

Anonymous said...

skuffendes sesong!kan bli monge år t neste mulighet......

Tommy Hol said...

ehh. i har ikkje lakt ut det innlegge me Tommy H. i skriv faktisk ikkje meir på den sia her, det e jo bare piss heile tia om alt og alle. så no e faktisk det her den siste gangen i skriv nokka som helst på den sia her. så om nokka blir signert me mitt navn, så e det ikkje i, da e det en krødd som har lyst å være me. men fint å sjå at folk ser opp te me da å vil være me. takk :) men du e fortsatt en idiot som poste nokka me nokken andre sitt navn!!

den ekte T.Hol!!!

Anonymous said...

en krødd som vil være T. Hol

Anonymous said...

Hører rykter om ekko spillere som skal starte på Malmefjorden..

GG

Anonymous said...

m.fjorden spella i divisjonen over, så da kan d ik vare mange som e aktuell, når ekko ik klare å prege en så laber liga!!! skikkelig skuffende sesong av ekko! opphausing med opprykk gjennom hele vinteren av store delere av a-lagsgruppa. men når alvoret starta va det ik mye guts i laget.

tidligere ekkospiller.

Anonymous said...

utenkelig, men dog.
en overgang kan uansett ikke skje før overgangsvinduet åpner i januar, og da er klubbene i samme divisjon...

Anonymous said...

Ja,jeg trodde vi skulle kjempe om opprykk i år.Møte med spillerne etter fjor året,var lovende med tanke på det.Full satsing på nesten samtlige.
Men ikke alle spillerne vet hva det innebærer,med å satse.Mye prat hva som må til,men her er det spillerne som ikke vil opp.A gruppa på pappiret er mer enn god nok,men trenings oppmøte i vinter/vår,bar preg av at dette klarer vi uten trening.Skader av sentrale,har vi vært uheldige med i vår.
Skuffende sesong,etter min mening.Holdning/innstilling blandt endel spillere må endres radikalt,viss jeg skal bli med videre.
Malmefj og Ekko blir vel i samme div neste år,viss ikke vi roter ennå mere og rykker ned i 6.div.

Odd G

Anonymous said...

hate malme
hate fjorden

hate hele malmefjorden

Anonymous said...

Har stor forståelsse for at noen vurderer m. fjorden fremfor ekko...di siste årene har m. fjorden holdt et langt høyere nivå enn ekko.tror ikke ekko ville ha hevdet seg i neste års 4.div uansett.til det er vi dessverre ikke gode nok.håper du blir i ekko odd gøran.vi trenger en oppmann som deg

K.

Anonymous said...

Enig Odd G.
Er skuffet over min egen og lagets totale innsats sålangt denne sesongen. De fleste i spillergruppa var veldig giret fra slutten av forrige sesong og ville satse forran årets. Men når vi nå har kommet til september og er en middelhavsfarer i 5. divisjon sier det sitt.
Vi visste etter forrige sesong at vi har ei variabel spillergruppe med potensiale, men for at laget skal heve seg holder det ikke med 2-3 treningsøkter i uka om vi skal heve oss på noen få måneder. Flere av spillerne burde selv tatt ansvar og kjørt 1-2 alternative egentreningsøkter i uka som minimum om en skal forbedre seg såppas at man hever nivået.
Jeg vet at flere trener utenom fotballen, dette viser seg jo også igjennom prestasjonene på banen.
Fysisk trening som styrke og utholdenhet kommer godt med når man spiller på dette nivået. Er laget godt nok trent kan man nesten springe igjennom denne divisjonen.

For mange i spillergruppa har tatt for lett på oppgaven forran årets sesong og regnet med at man uansett skulle kjempe med Bryn til the bitter end i årets sesong i kampen om opprykket...

Iver.

Anonymous said...

Hvor spiller du neste sesong, Iver?

k

Anonymous said...

Iver,har en jobb i ekko,så han blir i ekko minst 1 år til. Oppfordrer hele årets stall,til å ta en ny sesong i ekko. Neste år BEVISER dere at årets sesong,var en feiltagelse.
Spennende å se hvem som evt forlater ekko.
Viss jeg fortsatt er med,vil jeg jobbe for å få nye spillere til klubben.(spillere som har røtter i klubben og som har flyttet til området.)

Odd G.

Anonymous said...

Hvor spiller du neste år da mr K??