Friday, September 17, 2010

Seier mot Meek

Meek - Ekko 0 - 9 (0-5)

Stig Reidar
Morten, Joachim, Knut, Røvik
Fredrik, Andrè, Kris, Øystein
Tommy, Daniel
Subs; Preben, Even, Are, Pål samt Fredrik L.

Flere tunge forfall idag, uten at det skal påvirke hverken resultatet eller spillet mot verken Meek eller noen av de øvrige motstanderne på tampen av sesongen. Opphold stort sett under hele matchen ikveld, og spilleforholdene på kgb ved Lubbenes var alldeles strålende.
Åpningen ikke veldig imponerende, men de siste 30 minuttene av 1. omgangen var meget bra. Målene trillet inn, og vi hadde brukbart tempo på ballen. Ved pause stod det 5-0 til bortelaget, og Øystein som gjorde sin første kamp i Ekko-trøya etter Tysklandsoppholdet hadde pådratt seg sitt obligatoriske gule kort.
Etter hvilen burde et spillende Ekko-lag ha totalt feid Meek av banen og vel så det. Desverre var det på ingen måte et spillende Ekko-lag som entret banen etter hvilen, og de siste 45 må være de svakeste vi har prestert denne sesongen motstanderen tatt i betraktning. Spillerne ble mest opptatt av å komme på scoringslista selv, fremfor å spille hverandre gode. Ekko hadde ballen mer eller mindre hele kampen, Meek gjorde som Tomrefjord i forrige kamp og la hele laget rundt 16-meteren. Ytterligere fire mål ble puttet, noe som burde vært langt mer.

Målscorerne idag var Daniel (5), Røvik, Fredrik, Andrè og Preben. Syv av målene kom etter innlegg på kantene. Øystein rundet glimrende på venstresiden og serverte et perfekt innlegg. Fra høyresiden kom seks av innleggene i form av Andrè, Fredrik (2) og Morten (3). Dette er absolutt noe vi bør fortsette med i de tre siste kampene. Få ting er så effektivt og sjanseskapende i fotballen som å komme rundt på kantene.
Daniel er nå oppe i 30 mål.
.
Bilder fra matchen følger seinere.

31 comments:

Anonymous said...

jaja, så Stig Reidar må vokte buret for at Ekko skal holde 0 altså. sir litt om keeperne i Ekko.

Anonymous said...

sir vel litt om motstandern og?

Anonymous said...

*host I har 30 mål, rett skal være rett ;)
Daniel

Anonymous said...

ka skulle det sei om motstanden?? som nevnt tidligere, støtter jeg heller den kommentaren, det sier ganske mye etter min mening! utrulig rart, er de virkelig så dårlige?

Anonymous said...

Altså, no ska ikkje i være frekk mot Stig Reidar, for i veit han e god i mål. Men det e litt forskjell på å stå imål mot Meek enn mot fks Bryn, Bjørset osv.

Det e klart enkelere å holde nullen om du får kun et skudd mot deg iløpet av en kamp (som stig reddet ganske bra), enn om du får 10 og oppover mot deg.

Så at det sei ganske mykkje etter di meinig greie i ikkje heilt å skjønne, men ok;)

Fredrik L

Anonymous said...

Stig vart BB? d sku vore MINST 15-0 om alle hadde sett opp å sentra i stede fær å gå sjøl eller skyte frå lang avstand...2-3 stk hadde godkjente mål på skudd: Andrè, Røvik å muligens øystein?:)
rævdåli spælt vell no i sæ...
btw så syns i hørte nåkkå om at du lovte et navn på siå i Morten??
Ette 120 bilde syns i du bør huske fotografen...

Joachim

Anonymous said...

Enig.Kristian Stranden i nordsjøen,
Nygård dratt til Bodø, Tommy Hol skadet og Fredrik ikke helt kampklar ennå,så hadde vi ett lite problem,men vi løste det selvfølgelig på en glimrende måte.
Reglene er slik,at en må i buret.

Odd G.

Anonymous said...

BB,blei Daniel med sine 5 mål,der noen av de kom på dueller forran boksen.Lenge siden vi har sett slike type mål.

Odd G.

Anonymous said...

altså,mot meek som det ikke er allverden å gjøre burde vel en fredrik være god nok for start 11eren? når han ikke er det sier det vel litt om hva ekko har å rutte med på keeperplasseen for tia? hva grunnen er vet ikke jeg, men det virker VELDIG rart,...

Anonymous said...

Fredrik blei spurt om å starte, men takka høflig nei. Slit fortsatt litt med kyssesjuka. Veldig bra å uttale se uten å vite en shit :)

Preben

Anonymous said...

No snakke du over deg sjøl her mister anonym! Først sei du at det ikkje har nokka me kordan lag du møte, å no meine dui det anderledes?
For det første så har det veldig mykkje med kordan lag du møte om du kan hiolde nullen eller ikkje!
I blei sport om å spille, å i sa nei til å starte! I har vore ute av trening i mange måneda no, å har fått rundt 4 økta der i har måtte hatt mange pausa. Gikk på en smell i august der i gikk for hardt på, slengte me, å endte på sjukehus, derfor gjør nervan at i vil holde me litt tilbake for ikkje å oppleve det samme.
E på vei tilbake, men i veit ikkje om i kjem til å spille kampa resten av sesongen.
Klart, når du ser i ettertid så hadde det ikkje gjort nåkkå om i stod i mål, men i valgte før kamp å takke nei til å starte. Stig sleit vel med skade, å va ikkje aktuell utpå, å da går det greit at han står.
Så grunnen til at i ikkje sto e enkelt å greit at i ikkje ville. fekk du svar på det du ville??

Forresten kan du signere innlegga dine, så det e mulig å vite kem en diskutere me, eller e du ikkje mann nokk til det?

Fredrik L

Anonymous said...

hmm, det er jo ikke sikkert at det er samme mann som skriver de samme inleggene gutter :-)

på det siste anonyme innlegget er det vel heller ingen kritikk mot fredrik ut fra det jeg kan se, selv om det kan tolkes slik om en vil.

er vel heller rettet mot hvorfor fredrik ikke spillte, hadde jeg og ikke visst at frekrik hadde vært sjuk over en lengre periode hadde og jeg syntes det var rart at han ikke spillte i en kamp der motstanderen er såpass underlegen ekko. da bør den ene keeperen i laget kunne stå etter min mening. men nå var fredrik sjuk og takket nei. det står det respekt av. hans valg er hans valg!

de to andre innleggene er det igrunn bare å overse, jeg hadde ikke giddet å gjort annet enn å trekke på smilebåndet, selv om en fort kan bli irritert. noe jeg selv har blitt mange nok ganger! :-)

så gutter inne på denne siden er det mange som vil slenge skjit, for det er flere som TENNER med en gang, og de får akkurat det de er ute etter, nemlig kraftige svar tilbake sånn at de kan sitte og le, eller hva enn de gjør?????.....????? min oppfordring blir da at flere bare kan le av innleggene i stedet for å svare. de er kun ute etter å lage rabalder ...

ellers så skrives nokk, nok fredrik :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

For å rette på deg å da, så skrives et navn på en person med stor forbokstav Ørjan:)

"hy"

Fredrik L:)

Anonymous said...

Syns det er voksent gjort av Fredrik å si fra seg plassen i start 11,selv om det er lett motstand. Gutten er vel muligens en av få ekko spillere som er seriøs.Gutten vil være 100%,derfor bør vi akseptere det.Han har vært gjennom en alvorlig sykdom og det må vi akseptere.Fredrik kommer nok tilbake.

Anonymous said...

Flære som e seriøs! Joachim, Stig, Andrè, Røvik, Morten(i alle fall på alle treninga han da)

Anonymous said...

hehehe, ja det e riktig fred :-) med stor F :-) hy

Anonymous said...

riktig riktig Fred ;-)

stå på og gjør treninga gjennom hele høstn og vintern no, så bli det bra til neste sesong! så i slepp å stå, kan i sette i stoln å drekke brus og nyte kampan t ekko :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Lika ikkje instillinga di Ørjan!
For min egen del forvente i at du skal krige om en plass i buret, så i har nokka å strekke me ette:) bli deiligere å stå imål om i ser dg suttrende på benken enn om du sett å storkosa dg i en stol med brus:D

haha:)

Fredrik L

Anonymous said...

ånei, ha i trent ha du aldri komme dg inn på laget!!!! :-) så d e best at i held me t brus å stolen ;-) hehehe

keeperfantomet

Anonymous said...

vist Hol hadde vært i form hadde dokker begge vært på benken.
4 "keepere" har stått for ekko i år, og kun en har voktet buret og unngått tap. og det e Hol.

Anonymous said...

Den siste kommentaren var vel nerland sin???

Anonymous said...

I frykte dg ikke Ørjan:)
Men håpe du hjelpe me da, om du ikkje vil satse på å stå, så vartfall treene me:)

Fredrik L

Anonymous said...

Det er vel ikke bare T.Hol som har holdt nullen og vi har brukt 5 keepere,så det er tydligvis en som virkelig følger med og følger Ekko tett,som skriv innlegg uten å signere.

Odd G.

Anonymous said...

nei fer nå håpe at du ik frykte me, d ha vore otidi :-)


jau, må vel trene dg litt om i kjem me heim :-)

keeperfantomet.

ps. trur i å he holdt nullen, så da e me flere. faktisk 3 som i kjem på :-)

Anonymous said...

Stig he holdt nulln!:)

Anonymous said...

Stig Reidar med null baklengs mot Meek.
Men mest imponerende var bortekampen mot Tomrefjord forrige sesong. Lå under 4-0 til pause med Tommy H i buret.
2. omgang stod Stig Reidar, og Ekko snudde til 5-4 seier!!!!!!!

Jeg mener Stig Reidar er klubbens beste keeper!

Anonymous said...

du følgte tydeligvis ikkje med i fjor heller du. ja, Hol slapp inn 4 mål mot T.fjorden i fjor, men da han nylig gjort comeback fra ei pause som keeper på en sesong. å frem til 3-0 så skadet han seg, og dermed fullførte han omgangen å også kom dessverre 4-0. trur ikke det var Stig i buret som snudde kampen. var heller laget som skjerpet seg uttpå!

for å forsvare alle keeperne i ekko som føle seg truffe. se på nivået i tippeligaen. kor mange tabba e det ikkje hver helg? jo, hvertfall 1,2 eller 3 keepere som gjør ei tabbe. JAN KJELL LARSEN sei i bare! i har ikkje sett nokken sånne lignende tabba i av Ekko keeperan.

stå på gutter! vær heller støttende mot hverandre!

Anonymous said...

Regner med treneren tar ut og starter med den keepern han mener er best til enhver tid! Fredrik stod vel mesteparten i vår? før Ørjan kom, og fredrik omsider fikk viruset?

Det er positivt ekko har så mange som kan stå imål, det er ikke for mange keepere andre steder.

Vet ikke om treneren har noen klar førstekeeper, det får være opp til han.

Støtt opp for hverandre!

Anonymous said...

Koffor i allverden diskutere vi keepern? Den minst viktige posisjonen i et 5.divisjonslag.

Anonymous said...

keepern er for de som ikke vet det, dn viktigste spilleren på et lag! den som ikke forstår dette, han har lite kunnskap om fotball. rett og slett!! og dette sier jeg ikke fordi jeg selv har spillt keeper, men for det er harde fakta. like it or not!

keeperfantomet

Anonymous said...

Enig med deg nabo,men alle i stallen er like viktig.
Småguttelaget,blei i kveld avd.mestre i 2 div,etter 9-o over sunndal 2,gjenstår 1 runde.
GRATULERER.

Odd G.