Thursday, September 2, 2010

Grei skuring på Bolsøya

Skåla2 - Ekko 0 - 8 (0-5)

Tommy H
Joachim, Morten, Knut, Røvik
Bøe, Kris, Andrè, Iver
Daniel, Stig R
Subs; Are, Pål, Preben, Tommy S, Even, Fredrik

17 mann i dagens tropp, der alle fikk spilletid på en småhumpete Våganebanen mot et Skåla-lag som med unntak av en 15-minuttersperiode ikke maktet å gi Ekko motstand.
Ekko, som for dagen stilte i grønne drakter, åpnet rufsete og satte ikke vertene under press slik vi burde gjort. Likevel fikk vi et tidlig mål ved Daniel og kontrollerte kampen totalt. Hjemmelaget hadde en målsjans i løpet av 90 minutter, men ballen som gikk mellom bena til Tommy ble reddet av Røvik på streken. Unggutten (til høyre)på venstrebacken ble også kåret til banens bestemann idag.
Daniel puttet ytterligere tre ganger før hvilen, et av de etter et fantastisk dribleraid der også makker Stig Reidar fortjener ros. Iver dunket inn et hjørnespark via hodet og pauseresultatet endte på "bare" 5-0 etter at flere store sjanser ble brent av spesielt Bøe og nevnte Daniel, i tillegg til langskuddet fra Jokke som straff tverrliggeren.

De siste 45 minuttene ble en ren transportetappe, der spørsmålet bare var hvor stor seieren skulle bli. Bøe fikk omsider scoringen sin, og innbytterne Tommy S og Fredrik puttet hvert sitt mål fra kort hold. Bøe stilte forøvrig med nye sko for anledningen.
En hel rekke sjanser, flere av de svært store, ble også misbrukt og seieren kunne fort blitt mye større. Neste torsdag venter en langt hardere motstander i tabellnabo Tomrefjord som idag tapte 2-3 hjemme for Bryn.
Ellers godt å se at Ekko omsider har fått skikk på det defensive arbeidet. På de seks høstkampene laget har spilt, har vi sluppet inn seks baklengs. De tre siste har resultert i ett baklengs.
Fiks/Rek på sin side har de to siste kampene gått totalt bananas, og selv om motstanden har vært svak, så har kampene mot Meek og Eidsvåg2 resultert i småpene 26-3.

12 comments:

Anonymous said...

hvor mange mål he daniel no??


keeperfantomet

Anonymous said...

25 seriemål

Anonymous said...

I mine notater,har Daniel putta 24 ganger i serie kampene.
Men det er ikke viktig,hvem som putter.Til neste års oppmann vil jeg anbefalle at han noterer målgivende,istedet for målscorer.
8 mål i siste kamp,kunne lett hvert dobbla,hvis spillerne tenkte på laget og ikke på seg selv.

Odd G.

Anonymous said...

For å kunne være en målscorer, må man vare litt egoist. Det e forøvrig ganske viktig for et lag å ha en som score jevnt og trutt.

Anonymous said...

meget viktig begge deler!!

2 poeng til begge to (målgiver og spiss), og 1 poeng til den bakre 4er og keeper for 1 innsluppet mål og 2 poeng til de om null bakleng blir resultatet. men hvem orker å notere? :-) hadde vertfall satt pris på hele laget da :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Blir du ikke oppmann neste år Odd G. ?

Anonymous said...

for ekkos spillere og trener får en håpe det!! i mine år som seniorspiller for ekko og diverse andre klubber kan jeg med hånden på hjertet si at jeg ikke har vært boti bedre oppmann!


keeperfantomet

Anonymous said...

det va jo ik toppa lag engang, som gjør seiern enda bedre :-)) glimmers gutta :-) viser at det er mange bein om plassen, d e flott d!

keeperfantomet

Anonymous said...

Pr.dags dato,så er svaret nei.
Siste året,så har jeg gått litt lei.Holdt på med dette i 10 år nå,så det er kanskje på tide å bruke fritiden sin på noe annet.
Ett spørsmål som stadig dukker opp i hodet:Hvorfor skal jeg som ikke spiller på laget,gidde å bruke så mye tid og krefter,når mange av de som spiller der ikke gidder det?

Odd G.

Anonymous said...

Sånn som ekko er pr.dags dato er vi avhengig av en spillertype som Daniel på topp, som har individuelle ferdigheter. Det gjør at målene ofte kommer ut av ingenting. Lovende takter i forrige kamp da en spillende og bevegelig Stig Reidar spillte på topp. Det ga Daniel og resten bedre plass.

Håper du kommer inn på bedre tanker mtp. neste år Odd Gøran.. Du bringer mye mer enn bare statistikk inn i laget.
Har ikke hatt en bedre Oppmann og Fixer i min tid som utøver. Ser argumentet ditt.. Men føler spillergruppa har kommet inn i et bedre spor etter sommeren.

Odd G. for President!

Iver.

Anonymous said...

jeg håper og for alles beste at vi i gruppa stiller opp for hverandre og til trening. syns det er gøy at så mange har stillt opp nå i det siste. og andre gjør en fin jobb som trener. til neste år kan vi kanskje hanke inn ny trener, for å gjøre spillere av andre og knut. (ikke vondt ment, men d er bare d at jeg ser heller dere for meg som spillere i noen år til i stedet for trenere :-) ) og må vi ha ny oppmann får d så være, men det blir i vertfall en som ikke er så ivrig og dyktig som odd g. han er en dyktig oppmann..

Anonymous said...

Om dere leser det Odd G har skrevet, så stå det per dags dato, og grunnen står der også! Så da er det vell helst opp til spillerne selv, om Odd G fortsetter?

Enig med de som skriver han er den dyktigste også;) En ildsjel, som trenger noe igjen for å ha lysten oppe! da må spillerne gi han det