Tuesday, August 3, 2010

ØYSTEIN IS BACK

Er bare en Øystein Valle, er bare en Øystein Valle. Han spiller så flott, han spiller så rått - vi kan'ke tape kampen med han!Ett år i bondeligaen holdt for Øystein, som endelig er tilbake i Ekko! Foto: wotpa.

Øystein Valle har omsider returnert etter et år med bratwurst, ølfestivaler og hornmusikk i Tyskland. Midtbaneterrieren syklet et par mil før dagens trening, signerte papirene, gjennomførte en god trening og syklet like langt på vei hjem. Med andre ord ikke mye som har endret seg.

Desverre uaktuell til oppgjøret mot Fiks/Rek, da han pådro seg en utvisning i sin siste kamp for sitt tyske lag og fikk 4 kampers karantene. Tre av disse er allerede sonet i Tyskland, den siste må sones mot Fiks/Rek.
.
En annen nykommer signerte også på dagens trening. Unggutten Torkild Sandøy rekker forhåpentligvis kampen mot Fiks/Rek. Ikke uventet jobber også han, i likhet med halve troppen, på Dankert Krohn. Har fortid i MFK, og spilte forrige sesong for Molde4.
.
Neste kamp er som kjent mot Fiks/Rek kommende torsdag. Kick-off er kl 19.00, med oppmøte en time tidligere. Gjestene fra Fiksdalen stiller vel uten duoen Rekdal/Bergersen siden sunnmøringene skal til Skottland og bli utslått mot amatørene til Motherwell.

Ekko stiller uten Kjell, Fredrik K og Morten som er bortreist. Stig Reidar har noe uventet dratt på seg en strekk, mens også Knut er usikker.

3 comments:

Anonymous said...

Som oppmann,syns jeg det er veldig positivt,at disse 3 guttene velger Ekko/A. Det betyr at DE som har påvirket disse,har profilert klubben på en positivt måte og at de selv trives i klubben.
Har sagt det før:"vi har noe på gang".Vi har ikke per dags dato holdt målsettinga,men som ifjor,skal vi bli HØSTENS LAG.
Stå på,ikke gi opp,Bryn får også sine tap.

Odd G.

Anonymous said...

Øystein tebake? helvette, i som sku bli årets råtass.. jaja :P

med enda en rutinert spiller som øystein t å dra lasse blir vi høstens beste lag. i år som i fjor! På Torsdag kjæm i å ser på at dokker pesse på Fiks/Rek!

Are K

Anonymous said...

Ser denna kampen i tilskuerklær i å;) Får slenge bort hanskan til fjøsbonden over steingarden;) E ikkje tilbake fra (kysse) sjuka enda;)

Uansett steika svert med 3 nye spillera! No ska fleire få slite med å holde plassen!

Fredrik L