Thursday, August 26, 2010

Ny poengdeling for Ekko

Andrè setter opp et tappert glis for fotografen, til tross for to tapte poeng ikveld! (Alle foto; Grønnis)

Ekko - Bjørset 1 - 1 (0-1)

Tommy
Morten, Torkild, Knut, Preben
Bøe, Kjell, Andre, Even
Daniel, Iver

Subs; Røvik, Kristoffer, Pål1 + Are, Joachim, Pål2, Tommy S, Kristian Arve

Fantastisk bra forhold på Øyra Stadion ikveld, uten at noen av lagene bød opp til fint spill av den grunn. Gjestene holder til som nr to på tabellen, og dagens resultat var viktig for de i så måte. De øvrige resultatene ikveld gikk ikke helt i Ekko's favør, så vi er nå nede på 5. plass. Likevel ganske jevnt fra 2. plassen og nedover.

Dagens 1. omgang var skrekkelig sett med hjemmelagets øyne. Det var vel maks tre trekk innad i laget før ballen havnet med Bjørset. Svakt forsvarsspill førte til en fortjent 1-0 ledelse til gjestene, og like etterpå var de igjen frempå alene med keeper, men lobben gikk like over. Ekko med bare en - 1 - stor sjanse de første 45 minuttene, den var til gjengjeld gedigen! Daniel ned til dørlinja og et hardt innlegg ble beinet knallhardt midt i mål av Kjell, men Bjørset-keeperen stod for kampens store prestasjon med en fenomenal redning!

Etter hvilen ble det noe bedre for Ekko sin del, det store spillet uteble men innsatsen bedret seg og hjemmelaget kjørte store deler av omgangen. Daniel løp gjennom og utlignet etter bare ti minutter, og Ekko produserte en rekke store muligheter utover kampen. Bøe bommet regelrett på ballen på fem meters hold, Kjell lobbet over i god posisjon, Andre med en hel volley som keepere fistet med nød og neppe over, Torkild med frispark som Morten beinet videre midt på en heldig keeper, Bøe stusset videre en corner som like godt kunne havnet i buret på overtid.

Øystein, på sykkel for anledningen, er ennå ikke spilleklar grunnet rot i det tyske forbundet!

Gjestene hadde et farlig langskudd som gikk like utenfor, samt et par farlige cornere mot slutten.
Lagene hadde en omgang hver, slik sett er uavgjort greit selv om Ekko etterhvert vant sjansestatistikken rimelig suverent. Uten å sitte med fasiten, så vil jeg tro det er fryktelig mange sesonger siden sist Ekko spilte to uavgjortkamper på rad på hjemmebane!
.
Molde4 - Tomrefjord 2-3, Bryn - Skåla2 9-0, Rival2 - Eidsvåg2 2-1.



Kenneth Hagås gjorde sitt beste for å unngå paparazziene. Hvilte seg idag, med tanke på Asko-cup kommende helg.

23 comments:

Anonymous said...

Er ikke vits å drive å si at folk skal komme på trening for å få spille når mange av de som sjelden er på trening får spille og de som ofte er på trening ikke får spille.

Før kamper står treneren og sier at de som ikke jobber blir byttet ut, men det gjelder jo ikke for alle. Noen får gå å småjogge å gjøre det de vil, mens om noen andre hadde gjort det samme hadde de blitt byttet rett ut. Da er det vanskelig og ta seriøst det som blir sagt om oppmøte på trening og innsats på kamper når det som blir sagt gjort. Enda verre blir det å motivere seg til å komme på trening bare for og ikke få spille neste kamp.

vil ha svar fra trener Andre om dette, svar fra en oppmann uten noen form for ansvar for laguttak trenger ikke svare. skal man miste spillere er dette rette veien å gå.

Anonymous said...

Med over 20 mann som møter til kamp, sier det seg selv at en del blir skuffet.
Blir likevel bare feil å syte om dette i offentlige fora. Er noen misfornøyd så, så bør man ha guts nok til å ta det opp direkte med Andre.

Å syte her inne bringer overhodet ingenting positivt med seg! Å skrive et anonymt innlegg her inne, hvor man forlanger et svar fra Andre er rent ut tåpelig. Hold deg for god til dette.

Anonymous said...

Godt å se at laget fungerer defensivt igjen. 3. strake kampen med samme firer bak, er få baklengs nå!

Får vi det offensive til å sitte også, så blir det bra dette gutter :)

Anonymous said...

Tror ikke man får mere spilletid,fordi om man stiller til trening. MÅ TRENE også!

Anonymous said...

Synns det bare e teit å bynne å syte her om man ikkje får spille! Det e nokka du evt bør ta opp med trenern. Vi e faktisk et A-lag, å da e det litt serriøst, å vi må prøve til en hver tid å stille det sterkeste mannskapet. Blir i benka så tenke i bare, jaja, da må i bare jobbe hardere for å komme me på laget, det bør dem andre tenke å, uten kommer du dg ikkje inn! Vi MÅ ikkje bytte spillera iløpet av en kamp, det e valgfritt! å velge trenern at vi ikkje treng å bytte, bør folk forstå og tåle det. E du ikkje fornøyd, så ta det opp med trener!

Fredrik Lyngstad

Anonymous said...

Men vi e ikkje et internasjonalt topplag som kan velge og vrake i spillera. No i det siste har det kommet flust med folk på treningan, og det ser ut til at enkelte tror at sånn vil det være heile tia. Men tro me, om folk ikkje får spille i 5. div så kjem dem ikkje på trening heller.

Anonymous said...

Setter du som krav at du skal spille kampene, er du på villspor.
Vi har en trener som tar ut laget, det må du forholde deg til på lik linje som alle andre. Hjelper lite å hyle på nettet bare fordi du føler deg urettferdig behandlet.

Slike greier vi oss bedre uten!

Anonymous said...

hehehehe, her har oppmannen fått ut sitt syn som anonym.. ser lett at du har skrevet odd. g. så du kan like gjerne signere det du skriver..

Anonymous said...

A laget har ett spiller utvalg,bestående av 3 personer.
Dere skal gå til denne gruppa,så får de ta det opp med de det gjelder,viss dere ikke tørr selv.
Tror ikke du får noe forklaring fra trener på denne sia,men kanskje
på trening?
Si fra på trening,viss det er noe dere ikke er fornøyd med.Hører jo nesten ingenting fra den yngre garde.
Skjønner skuffelsen,men dette er vel første kampen det er 5-6 innbyttere som ikke får spille.
Positivt for oppmann at det er mye folk,mindre arb.på meg.

Odd G.

Anonymous said...

Nå nei,jeg har ikke skrevet noen av de innleggene som ikke er underskrevet.Jeg er ikke av den feige sorten.
Men hyggelig at det er noen som har samme meninga som meg.

Odd G

Bolla said...

Sytpavå

Anonymous said...

må regne med at det blir lite spilletid når det er mye folk. om noen har klippekort, så får dere trene enda mere og virkelig vise Andre at dere er gode nok.. om dere vil og legger nok arbeid i fotballen og virkelig gutser på, får dere/du klippekort på laget og ikke de som ikke trener :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Skjønte ikke helt hva du mente med siste linje Ørjan,men tolka det slik at er du huga på fotball,er i styre og stell,så har du fast plass på laget?

Odd G.

Anonymous said...

de spillerne som viser seg fram på trening og ofrer seg litt (trener serriøst) vil få klippekort på laget, dette pga de blir bedre enn de som har "klippekort" på laget no.

altså: trener du får du klippekort på laget :-)

klippekort er forøvrig ikke et negativt ord! :-) i denne sammenheng.

keeperfantomet

Anonymous said...

og ja, du burde ha klippekort odd g. :-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Nå må Ekko være kjapp og hente en Lokal sparket trener tilbake til Ekko!

Ønsker meg Erling Moe som Ekko trener i 2011! Ikke negativt mot Andre!

Fredrik Lyngstad

Anonymous said...

dæ so he såkalla "klippekort" på laget har erfaring og ei holdning som dem yngre bør lære av.
Håplaust å komme mæ en sånn kommentar uten å ta det opp med trenern personli. Men vi kan no kanskje tenke oss til kem du e tastatur tom.
Spællar utvalg he me å. så koffor ikkje bruke dæ?
dæ so he løst å spælle se inn på dagens ekkolag måkkje bare komme på trening 2 ganga i uka. EGENTRENING må til da for å heve prestasjonan.

Andre he vore rettferdig når det kjem til laguttak.

Anonymous said...

No må Ekko hente Kjell Jonevret!!

Anonymous said...

Altså, Jonevret er drøy! Men jeg mener også at Moe bør kontaktes! Det er et ørlite håp??

Anonymous said...

erling moe?? Andre e bedre trener enn erling moe!!

erling e ingen god trener!
skaff dere heller kunnskap om hva en god trener er for ekko, så kan dere legge inn ønske.. erling moe?!? hehehehe.. nei nei nei..

keeperfantomet

Anonymous said...

Her snakkes det om Erling Moe og Jonevret? Vi sparker ikke trenere i Ekko.Andre`er trener til han eventuelt går av selv. Vi har ikke Molde som forbilde,derfor jobber vi ikke bak trenerens rygg.

Odd G.

Anonymous said...

Virker som du har veldig god peiling keeperfantomet, kanskje du burde kjøre skuta??

Anonymous said...

ANDRE HE GOD PEILING OG KJØRER SKUTA!!

men du he rett ja, i he peiling ;-) hehehe..

keeperfantomet