Morten, Torkild, Knut, Preben
Fredrik, Andre, Kjell, Even
Tommy, Daniel
Subs; Røvik, Kris, Pål A, Pål + Tommy H, Are.

Rimelig varmt i solsteiken på Ekkobanen ikveld, og selv om sola etterhvert gikk ned holdt temperaturen seg rimelig bra ute på banen. Stig Reidar fortsatt ute med strekk, og desverre var både Iver og Kenneth Bøe indisponible til kveldens toppkamp. Tunge forfall, men igjen fikk vi vist at det gror godt i Ekko og en rekke 14-16 års spillere kom inn og gjorde sakene sine bra mot et fysisk robust Bryn-lag.

Den første omgangen var velspilt fra begge lag, uten at det helt store tempoet kom. Daniel nærmest med en knallhard suser i stolpen fra spissen av fem-meteren, den eneste reelle målsjansen de første 45 minuttene. Gjestene hadde en heading i retning mål av Ola Farstad, ellers skapte de vel ikke en eneste avslutning.

De siste 45 minuttene var vel alt annet en velspilt, ingen av lagene greide å holde på ballen over flere trekk. Daniel et konstant uromoment for gjestene, men kom bare til halvsjanser, Bryn hadde en heading som sneiet stolpen som sin eneste målsjanse. Likevel holdt de et visst trykk mot Ekko, og skapte flere halvsjanser mot Ørjan (til høyre) som stod sin siste match for sesongen på en utmerket måte.

Fredrik er satt ut av spill for resten av sesongen, og hadde jobben som linjedommer for hoveddommer Inge Ersnes ikveld.Han gjorde jobben sin og vinket da ballen krysset linjen og gikk ut av spill. Ersnes ignorerte avgjørelsen til tross for at ballen var ute, noe som førte til en opphetet diskusjon med det resultat at linjedommeren ble utvist!
(Bildet til venstre; linjedommeren bedyrer sin uskyld etter å ha blitt bortvist fra banen!)

Kampen hardnet betraktelig til de siste 7-8 minuttene, og Ersnes kunne med hell ha delt ut noen kort på tampen.

Innsatsen var upåklagelig idag, og defensivt satt det godt for Ekko gjennom hele kampen. Gjestene som hadde vunnet samtlige kamper før kveldens oppgjør skapte en stor sjanse på 90 minutter, noe som forteller at hjemmelaget jobbet godt. Offensivt slet vi imidlertid mot en motstander som bare har sluppet inn fem baklengs så langt i sesongen. Lagene hadde en omgang hver, og uavgjort 0-0 gir et greit bilde av kampen.

Kampen oppsummeres. F.V Torkild, Andre, Pål A, Tommy og en Øystein som ennå ikke er spilleklar grunnet rot i det tyske fotballforbundet! Mest trolig spiller han neste torsdag mot Bjørset! Alle foto; Fredrik Lyngstad.