Thursday, August 12, 2010

Storseier i Molde

Molde4 - Ekko 2 - 7 (2-2)

Morten setter inn kampens seiersmål fra 11-meteren. Foto: Fredrik L.

Ørjan
Morten, Torkild, Knut, Preben
Fredrik, Iver, Andrè, Kenneth Bøe
Daniel, Kjell
Subs; Tommy Hol, Tommy S, Røvik, Kenneth Hagås, Pål A, Pål E, Kris

Strålende spillevær og en rimelig stor spillertropp fra Ekko som møtte opp på Molde Kunstgress. Begynner å bli en bra bredde i troppen nå, etter at mange av ungguttene har tatt syvmilssteg denne sesongen.
Dagens match mot Molde4 ble regnet som en av de hardeste kampene våre, men vertene truet i realiteteten aldri Ekko ikveld. Selv om de tok ledelsen 1-0 alene med keeper fra skrått hold.

Daniel utlignet, og Iver førte rødtrøyene opp i ledelsen før svakt forsvarsspill hjalp Molde tilbake i kampen og de fikk en billig utligning før halvspilt tid. I mellomtiden greide forøvrig en av banens dominerende spillere, Daniel, å beine ballen i tverrliggeren fra to meters hold.

Til venstre. Slagplanen legges før 2. omgang! Foto: Fredrik L

Iver gikk ut i pausa, og de øvrige innbytterne kom alle inn i løpet av den siste omgangen.

Vertene holdt nogenlunde følge de første ti etter hvilen, før forsvaret deres fikk fullstendig kolaps og møtte den berømte rullgardina. Å gi fritt spillereom til Daniel fører sjelden med seg noe godt, og to mål på to minutter punkterte kampen.


Han puttet ytterligere en gang før han ble erstattert av Tommy H. En annen Tommy, den letteste utgaven, økte ytterligere før Morten ble klippet ned innenfor 16-meteren og den påfølgende straffen ble prikkfritt utført. Samme spiller ble meid ned innenfor 5-meteren bare minutter seinere, men dommeren overså totalt uforståelig denne forseelsen.

Motstanderen tatt i betraktning ett glimrende resultat for Ekko, som nå møter de to topplagene Bryn og Bjørset de to neste kampene.
Øystein fortsatt ikke spilleklar for Ekko, forhåpentligvis blir han å se neste torsdag mot Bryn.

For ikke å ta helt av ble det avholdt et møte som grenset til oppvask umiddelbart etter kampen, der den sportslige ledelsen sågar møtte i matchende sko. Odd G tydelig inspirert av Rekdal, en god kamp skal belønnes med bakoversveis i garderoben.

Daniel og ex.Moldespiller Torkild, lar seg begeistre fra sidelinja! Foto Fredrik L.
.
Forøvrig full runde ikveld. Bryn vant borte mot Bjørset med 2-0, Fiks/Rek lekte seg til tosifret hjemme mot Skåla2, Eidsvåg2 vant hjemme mot Meek, mens Tomrefjord vant 5-2 borte mot Rival2.

6 comments:

Anonymous said...

Va svert ta her! 6 poeng på dem to første kampan ette ferien e godt!

Men en liten ting i vil ta opp!
der du kan stemme på kem som vinn PL. koffår kjem West Ham under "andre"?
dem burde stått med store bokstava! en klar kandidat:) ( etter mi meining)


Fredrik (hammers) Lyngstad

Anonymous said...

Hadde en anelse om at d skulle bli straffe allerede når Morten STARTA å drible! :)

Joachim

Anonymous said...

Greit at du er sjalu på skoa til ledelsen,viktig at vi kjører løpet HELT ut.
Kampens dommer,har vel forhåpentligs vis hatt bedre dager på banen.Mener at Daniel også burde hatt straffe og vår offansive back,Morten burde hatt en til.
TAKK FOR SEIEREN GUTTER!Hjerte mitt tåler ikke spenning.
Artig å se at vi nå har fått en stor stall.Vi manglet,Stig R,Joachim,Fredrik,Tom Juvy,Are,Arthur,Øystein,for å nevne noen.
Viktig: Å MØTE OPP PÅ TRENING,FOR DE SOM HAR LYST PÅ SPILLETID.
Jeg vil ikke bli sammenlignet med Kjrtil Rekdal.Diskusjonen etterpå,var positit tenkt,fra min side,viss guttene vil opp en divisjon. Beklageligvis,så tror jeg ikke alle guttene,vet hva det innebærer i ordet"satse".
Bryn i neste kamp,VI skal påføre deres første poeng tap.

Odd G.

Anonymous said...

når vi aldri har fått noen forklaring på hva satse er i en mer detaljert form, enn at det innebærer noe trening 2-3 ggr uken, vil vi påstå det ikke er rart at vi ikke vet hva det betyr.. likeledes tror vi ikke ledelsen heller vet hva(oppmann, trenere) det vil si å satse, bare et eksempel, rett før kamp står det og messes om hvordan vi skal spille, men vi har enda ikke sett dette i praksis på treningsfeltet. hvor mye husker du av 3 sider i en opphetet kamp??? og kommer dere med at det ikke er folk på trening som motargument her, da viser dere bare det vi tror, at dere ikke helt forstår hva dere driver med. men men.. vi hanker poeng og skal gjøre det beste ut av denne sesongen. til neste år, da alle vet hva det vil si å satse (for det SKAL være et møte der disse tingene blir gjennomgått grundig) skal vi kjempe om topp 3 plassering!

med vennlig hilsen en treergruppe som holder retten sin til å være anonym pga. vi ikke vil stå og diskutere dette på feltet i evig tid med enkelte. vi blir bare litt paff over enkelte sitater inne på forumet, over ting vi føler blir helt feil opplyst av enkelte. men dette får vi forhåpentligvis diskutert i et samlet møte til høsten, med påfølgende fest UTEN for mye fotballsnakk, men mye baluba og festligheter :-)

Anonymous said...

Ikke vanskelig å tippe hvem som har skrevet siste innlegg.
Ordet "satse",betyr vel det samme i dag som det gjorde for 25-3o år siden?Jeg har noen år og a kamper på baken,så jeg tror hva ordet betyr og innebærer.
Men som du sier,vi tar det på møtet og ikke her.Håper du/dere "satser"på å møte.

Odd G.

Anonymous said...

Celebrity nude [url=http://live.tetongravity.com/_Nadine-Velazquez-in-a-bra-and-panties/video/1387602/75233.html] naked pics[/url] Nude beaches