Saturday, March 27, 2010

Tap for Fiks/Rek og Eide

Vår motstander i serieåpningen, Fiks/Rek, tapte igår kveld 0-2 for Harøy, som forrige uke også slo Tomrefjord med 3-1.
Eide spilte mot Skåla på Ekkobanen sent igår kveld, og tapte 3-1 for 4. divisjonslaget, etter å ha ligget under med 0-2 til pause. Eide reduserte ti minutter før slutt på straffe, og måtte fullføre matchen med 10 mann grunnet skader.
.
Malmefjorden slo lørdag Stadtlandet med 3-1 på Ekkobanen. Søndagen reiste et svært redusert Malmefjorden-lag til Skotten og tapte med 0-4 for Bryn. Hjemmesidene til Bryn drister seg også frempå med en påstand om at de har det beste kunstgressdekke i kommunen. Til sammenligning så får vi vel bare nevne at duoen Jonevret/Hoseth for et par dager siden gikk ut i media og mente Ekkobanen var det beste alternativet de hadde å trene på.
.
Hjelset-Kleive slo i helgen Eidsvåg2 med komfortable 4-0, uten at Fiske noterte seg for scoring. Forrige helg vant kleivingene med 3-2 over Molde4 i en kamp som ble spilt på Ekkobanen. Her puttet Ole Wulvik ballen i eget mål, før Fiske satte inn seiersmålet.
Hjelset-Kleive holder til i 5. div, avd 1, og har nå møtt tre lag fra avdeling 2 og vunnet alle tre. Laget har også fått sin egen blogg, som lyder det orginale navnet "Hjelset-Kleive Fotball". Linken ligger under klubbnavnet deres i menyen til høyre.