Friday, March 19, 2010

A bore draw

Ekko - Skåla 1 - 1 (0-1)
Fredrik
Joachim(bildet), Morten, Knut, Are
Stig R, Kjell, Kris
Fredrik, Daniel, Tommy
Subs; Kenneth, Tore, Ole M,

Fantastiske forhold på Ekkobanen ikveld da forrige sesongs vinner av 5. divisjon gjestet Jendem. Spilles forøvrig tre treningskamper på samme bane lørdag, først ut er Elnesvågen-Rival kl 11.00.
Noen sentrale spillere ute med skade idag, bl.a Iver, Håkon, Tommy og Andre. Sistnevnte med strekk. I tillegg hinket Stig R ut tidlig i 2. omgang, også han med strekk.

Ekko spilte ok de første 45 minuttene, og skapte helt klart flest sjanser. Fredrik nære på da han stusset ballen like utenfor stolpen. Kjell brente også en gedigen sjanse, før gjestene helt korrekt ble tildelt et straffespark. Et gjennomspill sendte en Skåla-angriper alene gjennom med Fredrik som felte han på spissen av 16-meteren. Greit ekspedert og noe ufortjent ledelse til de oransje ved halvtid.

De siste 45 minuttene fortsatte litt som før pause. Dog ble det skapt svært få målsjanser av begge lag, og kampen må ha fortonet seg som et eneste laaaangt gjesp for de få tilskuerne som tok turen. Tempomessig holdt kampen seg imidlertid brukbart til treningskamp å være. Ti minutter før slutt satte banens yngstemann, Fredrik, fart på høyreflanken og løp fra et par motstandere med ball før han ble lagt i bakken ureglementert inne på 5-meteren. Nok en gang et korrekt idømt straffespark av en god Atle Oterhals som ledet kampen på ypperlig vis.
Ikke overraskende satte Ekko-kaptein Morten ballen utagbart i buret bak Skåla-keeperen.
Matchen ebbet ut med et nogenlunde greit uavgjortresultat.
Nok en gang takk til venstreback Kenneth Hagås som står for foto.
Kjell ble kåret til banens eldstemann og BB.
Forøvrig tidenes siste kamp med de blå reservedraktene. Heretter stiller Ekko i ren retrostil, og har helgrønne reservedrakter.

4 comments:

Anonymous said...

tips: motvirke strekk = enkel styrketrening 1-2 ganger i uken 5 minutter pr gang..

ekko i grønnt, veldig vakkert. herlig innsats og endelig på tide ;-)

ellers så ser d brukbart ut før seriestart det her.. blir lett opprykk med disse gode resultatene.

keeperfantomet

Anonymous said...

ekko = grønt,, meina at vi skulle gått tilbake til den fargen på 1 drakta. det er tross alt ekko som har historia i denne klubben. rødt er bare noe valleklanen har prakka på oss.. kansje noe alla Celtic i skottland. Legendariske drakter.

Unknown said...

Takk for bilde Kenneth:)

Unknown said...

hahah, trykk på bilde å sjekk høgrefotn min...