Stig Reidar, Håkon og Iver holder masken, og påtar seg en hyggelig mine. Vel, kanskje ikke Stig Reidar...Foto: Hagås.

Tore, Morten, Knut, Are
Daniel Røsok, Stig Reidar, Preben
Fredrik, Daniel, Tommy
Subs; Anders H, Håkon, Joachim, Kenneth.

Nok en gang strålende spilleforhold på Ekkobanen, da langveisfarende gjester inntok den andre banehalvdelen. Mange tunge forfall preget naturlig nok kampen for Ekko sin del, men dette ble likevel en kveld langt under pari.
Alle snakket før matchen om at vi måtte trykke til fra start, men når en svak dommer Myklebust blåser kampen igang virker all innsats å være totalt fraværende.

Likevel er kampen jevnspilt den første halvtimen, og Ekko er nærmest scoring da Preben på en utmerket måte demper ballen på straffemerket og setter ballen hardt i stolperoten.

Storebror Daniel vil ikke være dårligere, tvert imot. Noen minutter seinere setter han fart, runder tre-fire motstandere og setter ballen utagbart bak Stadt-keeperen fra skrått hold.

De siste tre minuttene av av 1. omgangen går alt på tverke. Are lager et unødig straffespark, og gjestene utligner. På overtid sprekker Ekko-forsvaret opp, og en Stadt-angriper spilles gjennom og putter alene med Fredrik.

I pausen blir vi nok en gang enige om å spille med mer aggresivitet, og nok en gang blir det med praten. Vi hever oss riktignok noe i perioder, men likevel er det stryk å melde over hele linja.

Et frispark fra 40 meter går direkte i mål via en sprett på 5-meteren, før 1-4 kommer på et hjørnespark der ballen blir slått imål av en Stadt-spiller. Soleklar hands, men scoringen blir stående.

Ekko forsøker å skape noen sjanser på tampen, og Morten setter inn en redusering i det 90. minutt.
.
Kampen sett under et er en gedigen nedtur for hjemmelaget. Vi mangler mange sentrale spillere, og stiller med en snittalder på 20,4 år. Det forklarer nok resultatet og kanskje også at spillet ikke sitter som det skal. Men det forklarer overhodet ikke det faktum at innsatsen er lik null.

Høsten 2009 var fabelaktig for Ekko, og når det etterfølges av mye prat om opprykk virker det som om mange tror resultatene skal komme av seg selv. Dersom dagens kamp skal legges til grunn vil Ekko gå en svært vanskelig sesong i møte. En grusom 1. omgang mot Midsund, samt en horribel match mot Hjelset-Kleive bygger også opp det faktum at dette kan blir en vrien sesong.

Trener-duoen og ikke minst spillerne må gå i seg selv og heve seg mange hakk fremover mot seriestarten.