Friday, October 9, 2009

Slik kan tabellen se ut

Papirutgaven til RB kjører idag en helside om det totale kaoset i 5. divisjon hva kamper angår. Dersom kretsen skal følge lovverket til NFF, så må Rival2, Måndalen2 og Molde4 spille hele fire kamper innen utgangen av neste helg, altså om en ukes tid.
Dersom ikke så skjer, vil lagene bli strøket fra tabellen.
Skulle så skje, så vil tabellen se slik ut før kveldens kamper;

Skåla 14 79-13 35
Eide 13 52-20 27
Ekko 11 48-34 25

Med andre ord, Skåla vil ha spilt ferdig serien sin. Eide har en kamp igjen, mot Meek. Ekko har tre kamper igjen. Vinner Eide bortekampen mot Meek, må Ekko vinne to av sine tre gjennstående kamper for å ta kvalikken.

Ekko - Fiks/Rek, fredag.
Tomrefjord - Ekko, mandag
Bjørset - Ekko, lørdag. (Kan bli fremflyttet)

Enda langt opp og frem til at dette skjer, men vi regner likevel med at kretsen har baller nok til å følge regelverket til fortballforbundet.

11 comments:

Anonymous said...

steike, ser nå helt fabelaktig ut dn tabellen dr, med tanke på ekkos sjanser:-)

håpa på at kretsen he store baller;-)


keeperfantomet

Anonymous said...

Regelverket gir ved også grunnlag for å kaste ut Ekko/A siden de ikke stilte til kamp mot Tomrefjord. Håper Eide får sin rettmessige plass.

Anonymous said...

Nice try smartass ;)
Ekko er alltid klar til kamp. Tomrefjorden som ikke kunne stille med bane..

Nervøs essar? hohohoho

Baker'n said...

hvilket regelverk er det du henviser til?
mistanke om at det er en småstressa æssar som ikke har tunga helt rett i munnen her...

kapittel 13, avsnitt 2 i regelverket til nff er klinkende klart;
ved uteblivelse fra en kamp skal det gis en advarsel. ved uteblivelse fra to kamper skal laget utelukkes fra videre spill i serien og alle resultater strykes.

legger ved link, så har dere noe å lese på sengekanten.

http://www.fotball.no/nff/Regler_og_retningslinjer/Reglementene-listeform/Kampreglement/Fremmote-Uteblivelse-Feil-fra-arrangor/Virkninger-av-a-utebli-eller-a-trekke-seg-fra-kamp/

når det er sagt, så tipper jeg kampene blir spilt på et tidspunkt, og at det bare forblir bryn2 som er trukket fra årets serie.

Anonymous said...

Håper at henge kampene blir spilt,slik at den som havner på 2 plass,fortjener den.
Så til nervøs eide mann.Vår kamp mot Tomrefjord blir spilt nå på mandag. 1 uke etter oppsatt,på grunn av bane. Skal vi følge dine regler,så har vel dere en henge kamp mot Molde 4,som har vært utsatt VELDIG lenge.Skal Eide strykes?

Odd G

Anonymous said...

Nå er ikke jeg fra Eide eller på noen måte involvert i denne tabellen, men må jo si jeg reagerer når et lag som selv ikke kan stille lag til en kamp fordømmer andre og ber kretsen stryke dem fra serien. Hadde ikke bane? Tomrefjord var vel klare til å spille på Vestnes sist lørdag, bane var bestilt og alt.

Anonymous said...

bla, bla, bla...

Baker'n said...

til mann som ikke er fra eide;

-hvilke lag er det som har blitt fordømt?

ingen tvil om at eide og skåla fortjener de to øverste plassene, men heller ingen tvil om at nff skal og må følge regelverket til fotballforbundet.

Anonymous said...

Sesongen i fjor ble ikke helt ferdigspilt i en av avdelingene, og da fikk de lagene som utsatte kampene idømt 0-3 tap. Så hvis kretsen gjør noe annerledes i år, vil det i så fall være den samme vinglingen NFF har hatt den siste tiden...

Baker'n said...

...og året før der igjen besluttet kretsen å stryke alle resultatene til bryn2 siden de fortsatt hadde noen hengekamper da sesongen egentlig skulle vært avlsuttet.

helt i tråd med reglementet til nff. det hele avhenger av hvor mange kamper det er snakk om.

les gjennom regelverket og sett deg inn i hvordan det fungerer, før du slenger ut påstander.

Anonymous said...

Det riktgste må vel være at man gjør alt helt riktig. Og da mener jeg at det er viktig at man ser på NFF s reglement og legger til grunn at deres viktige reglement blir fulgt helt riktig til punkt og prikk. Det vil være mest riktig. Tror jeg.