Joachim, Morten, Stig Reidar, Kenneth
Kristoffer, Andre, Ole Magnus
Fiske, Iver, Daniel
Subs; Ole, Håkon

Småsurt og rimelig kaldt på Vestnes da to kamper i 5. divisjon ble spilt der ikveld. Hjemmelaget VV2 tok imot Fiks/Rek i oppvarmingskampen, og Kjetil Rekdal sørget for at gjestene fikk en oppreisning etter tapet mot Ekko fredagen da den tidligere Lierse-spilleren scoret kampens eneste mål.

Gjestene Ekko stilte med sorte sørgebånd siden Are så tragisk mistet faren sin grunnet kreft igår, og markerte også med ett minutts stillhet i garderoben før matchen.

Da kampen ble sparket igang fikk vi ingen god åpning i skumringen, og allerede etter 12 sekunder fikk Morten tildelt det gule kortet. Tomrefjord slapp alt for lett til mot et Ekko-lag uten veldig stor tenning, og 1-0 kom relativt raskt på et skudd fra 20 meter som Tommy muligens burde tatt. Ytterlige to scoringer fulgte som følge av slapt Ekko-spill før Tommy gikk opp i en duell og fikk et mulig kragebeinsbrudd. Hemmet av skaden kunne han heller ikke hindre den fjerde scoringen til Tomrefjord, før Daniel endelig slapp til på den første virkelig store sjansen til Ekko, men han styrte headingen i stolpen fra kloss hold.

God stemning og høyrøstede Tomrefjord-spillere i nabogarderoben under hvilen, mens Ekko på sin side bestemte seg for ikke å drite seg skikkelig ut i 2. omgang!

Stig Reidar tok over som keeper, Håkon inn som stopper og Ole inn som midtbane. De første fem minuttene etter hvilen var Tomrefjord knapt nok borti ballen, og da Daniel dunket inn ett innlegg var opphentingen begynt. Samme spiller frempå igjen etter 65 minutter og hjemmelaget ble tydelig preget av Ekkos scoringer. Gultrøyene la seg dypere og dypere, og når Fiske reduserte ytterligere var det ingen god tone blant hjemmelaget. Ekko fortsatte å trille ball og satte hjemmelaget under et bra press.

En stor takk rettes også til Tomrefjord-spissen Petter Sunde som pådro seg nok et gult kort etter å ha skjelt ut både linjedommer og hoveddommer. Med spill mot 10 mann fikk Ekko ytterligere plass og boltre seg på, før Daniel ble revet overende innenfor 16-meteren ti minutter før slutt. Soleklar straffe som ble perfekt ekspedert av Morten.

I det 86. minuttet var kvelden absolutt fullkommen da Ole headet inn en corner fra Iver, og seieren i boks!

En tragisk 1. omgang ble etterfulgt av en glimrende 2. omgang og sesongens morsomste kamp et faktum på Vestnes!