Sunday, October 18, 2009

Koksgrå avslutning!

Et Ekko lag uten sprut avsluttet sesongen med tap 4-1 for Bjørset i ettermiddag. Morten var ute grunnet brødbaking, mens Ørjan stod 2. omgang etter å ha innvilget seg helgeferie fra Bodø.

Dette laget startet kampen:

Fredrik - Joachim, Håkon, Grønn, Are - Kris, Ole, Kenneth - Daniel, Iver, Ole M

Innbyttere: Kjell A., Andre, Tommy S, Tommy Hol, Ørjan, Fiske

Bjørset tok tidlig føring i kampen og vant de fleste duellene. Ekko slet med å komme tett nok på og struktur og duellstyrke var totalt fraværende i begynnelsen. 0-1 kom etter en skikkelig einar av Håkon som mistet kontroll på ballen i farlig posisjon. Også etter dette slet Ekko med posisjonering og samhandling og forsvaret og midtbanen var langt unna motspillerne som fikk gjøre som de ville. Til pause stod det 3-0 til Bjørset. 2. omgang var noe bedre, men også her slet Ekko med å komme til sjanser. Intensitet og duellstyrke var dog bedre, men uten at vi klarte å score mer enn det ene trøstemålet, signert Fiske. Nå skal det også legges til at minst 1 Bjørset mål var offside og Ekko hadde vel ikke marginene med seg når dommeren bestemte seg for å blåse i fløyta. Alt i alt en skral kamp fra Ekko sin side, men sesongen sett under ett må vi være fornøyd med den fremgangen vi har hatt. Dette var dagen da ting ikke klaffet og det får vi leve med! Nå ser vi frem mot julebordet!!