Joachim, Morten, Stig Reidar, Kenneth
Kristoffer, Andre, Ole Magnus
Iver, Daniel, Tommy
Subs; Ole, Håkon, Fiske, Fredrik.

Vindstille og oppholdsvær da blåtrøyene fra andre siden av fjorden gjestet Ekkobanen for sesongens siste hjemmekamp. Kjetil Rekdal og kompisane stilte ikke veldig mannsterkt, og hjemmelaget hadde stort sett kontroll fra start til slutt.
De første minuttene av kampen hadde Ekko en rekke store målsjanser, Daniel i stolpen fra tre meters hold og Tommy som breisidet et innlegg like utenfor som de største. 1-0 måtte til slutt komme, og den var fortjent nok da Iver stusset inn et frispark fra Ole Magnus.
Gjestene kom overraskende nok inn i matchen igjen ikke mange minuttene etterpå, etter forarbeid av den tidligere bundesliga-spilleren. Scoringen burde imidlertid vært avblåst for særdeles aktiv armbruk av den nevnte spilleren noe også Harald Gule innrømmet etter kampen. Forøvrig gjennomførte dommeren en bra kamp i en ikke veldig vanskelig kamp. Eneste som utmerket seg var vel faktisk Rekdal selv som til tross for at han pratet konstant i 2x45 ikke kom med en eneste positiv kommentar!

Uavgjort til pause var nok gjestene godt fornøyde med, og etter hvilen la de seg om mulig ennå lavere med laget. Ekko forsøkte å spille ballen ennå mer, og lykkes delvis godt med dette. Daniel satte inn 2-1 og da gjestene ikke scoret på sitt ene angrep i 2. omgang fem minutter seinere men istedenfor traff stolpen så var kampen i praksis avgjort.
Iver vendte bort et par forsvarere og trillet ballen kontrollert inn til 3-1. Daniel ble deretter tacklet av keeper og det ble klart for et soleklart straffespark som Morten satte svært kontrollert inn høyt oppe til venstre for keeper. Ole avsluttet scoringsfesten i 2. omgang med en suser fra langt hold.
Fullt fortjent seier og tre nye poeng til Ekko som har vært et sterkt hjemmelag denne sesongen!
Nå venter Tomrefjord på Vestnes kommende mandag kl 19.00.