Thursday, August 27, 2009

Poengdeling

Ekko - Skåla 3 - 3 (1-2)

Kristian Arve

Joachim, Frank, Morten, Øystein

Adre, Kjell, Stig Reidar

Iver, Daniel, Ole Magnus

Subs; Ole, Fiske, Trond, Tommy, Are, Kenneth

Nok en gang gledelig stort oppmøte, spesielt hyggelig å se Frank tilbake i Ekko-trøya selv om det bare holdt i 20 minutter. Dagens dommer var forøvrig en potte sur Roald Mordal, og han leverte som vanlig varene uten at det skal kommenteres ytterligere...

Ekko kom klart best igang, og var det førende laget de første 25 minuttene. Vi spilte oss frem til flere brukbare muligheter før Daniel kom seg fri på venstrekanten og satte inn en fullt fortjent scoring! Gjestene utlignet 8 minutter seinere, der Skåla-angriperen avsluttet fra en soleklar off-side posisjon. Etter 28 minutter faller en Skåla-spiller forkjært og skader albuen sin, noe som medfører et brudd i spillet på nærmere femten minutter.

Resterende spilletid i 1. omgang er det Skåla som fører, og de scorer ytterligere en gang og går til pause med en knapp ledelse.

Etter hvilen tar det bare to minutter før årets mål i 5. divisjon blir scoret. Ekko har avspark, og 37 trekk seinere kan Iver runde keeper og sette inn utlingingen. Skåla henger sånn nogenlunde med, og utnytter svakt spill av Ekko på et hjørnespark til å ta ledelsen ytterligere en gang.

Daniel herjer tidvis vilt med den stakkars høyrebacken til Skåla ikveld, og det ender til slutt med at han blir lagt i bakken på ulovlig vis og dermed straffe. Morten setter en svak straffe, og misser for en gangs skyld fra 11-meteren. Iver vet imidlertid råd, og setter inn nok en utlinging bare få minutter seinere.

De siste ti minuttene er det Ekko som fullstendig kjører kampen, men desverre kommer aldri den forløsende scoringen. Kjell kommer nærmest på overtid da han setter pannebrasken på ballen fra en meters hold, men styrer ballen til side for mål.

Iver og Kristian Arve våre to beste i en kamp der serieleder Skåla må si seg heldige som kommer seg unna med 1 poeng.

9 comments:

Anonymous said...

Essa, med full pott i resterende kampa blir det kvalslikk på oss.

Anonymous said...

skuff at Morten brente straffe,,, men selv den beste kan jøre feil av og til...

Anonymous said...

Trist skrevet av Baker'n...Tafatt å se på referatan etter kampan...Ekko hadde kanskje fortjent seieren mot Skåla, men fy faen så mye usaklig som bli skrevet!

Kilkenny said...

Baker`n rulæ!!

Anonymous said...

Kan ikke du legge ut et kampreferat her etter hver kamp så kan vi se om d e bedre?

Baker'n said...

...og nok en gang oppfordres folk til å signere med navn.

Anonymous said...

"Etter hvilen tar det bare to minutter før årets mål i 5. divisjon blir scoret."

d e dummeste i har nåkken gang lest!! kossn går d an å kalle d måle for "årets mål", latterlig!

Anonymous said...

Når det e så mange trekk på forhånd, hele 37 ifølge Morten så er det selvfølgelig blant de beste målene om ikke det beste i divisjonen.

Anonymous said...

må jo skjønne at ikke alt er dønn dryppe seriøst! 37 trekk for eksempel, telte Morten så mange? nei, men et vakkert mål