Tifo-Trond tar aldri sommerferie, og ikveld ble støtteapperatet til Ekko hyllet!

Joachim, Morten, Stig Reidar, Are
Kristoffer, Kjell, Andre
Iver, Daniel, Fiske
Subs; Tom J, Fredrik, Tom E, Kenneth, Ole, Øystein, Tommy

Ekko stilte mannsterkt opp hjemme mot Bjørset i en kamp som gikk av stabelen på Ekkobanen. Hele 18 spillere stilte til disposisjon! Det betyr kamp om plassene, og forhåpentlig vis ytterligere innsats på treningene kommende uke som blir på Øyra Stadion. Mandagen trener vi kl 20.00.
Ekko tok den spillemessige føringen i 1. omgang, og det gikk ikke så mange minuttene ut i kampen før Daniel på ypperlig vis tråklet seg fri på venstrekanten og avsluttet fra spissen av 16-meteren i lengste hjørne. 1-0.
Den neste scoringen kom på høyrekanten, der Iver vakkert ble spilt gjennom fra Andrè og lobbet over en utrusende keeper. Mye bra spill fra Ekko sin side i denne perioden, og flere gode sjanser ble skapt, før Daniel nok en gang scoret fra skått hold på venstresiden.
Pause og en velfortjent 3-0 ledelse som burde vært større.

Etter hvilen er det imidlertid gjestene som er det klart beste laget til tider. Slurvete spill fra Ekko sin side, med usedvanlig mange unørvendige balltap førte til at Bjørset kom til flere brukbare muligheter. Reduseringen måtte omsider komme, og var av den elegante typen. En herlig lobb i lengste hjørne, og 16-årige Fredrik var sjanseløs i buret. Forøvrig gjorde guttespilleren en meget god kamp som bakerste mann.
Hadde Bjørset valgt å kjøre på etter reduseringen kunne det blitt en vrien kveld for hjemmelaget, men Tommy ble spilt gjennom på venstrekanten og avsluttet kontant i lengste hjørne. 4-1 og en særdeles viktig scoring som på mange måter avgjorde matchen.

Kampen ebbet ut etterhvert, og tre viktige poeng til hjemmelaget som nå har heng på 2. plassen! Dommer Atle Oterhals gjennomførte nok en prikkfri kamp, mens Are og Stig Reidar stod frem som de to beste spillerne på banen ikveld.

Kveldens største overraskelse stod uansett Meek for, da Molde4 som holder til som nr 2 på tabellen, ble slått 2-0!!