Joachim, Morten, Stig Reidar, Kenneth
Andre, Kjell, Kristoffer
Iver, Daniel, Øystein
Subs; Are, Tom Erlend, Tom Juvi, Ole, Idol-Trond, Fredrik

Kampen skulle opprinnelig vært spilt på Øyra, med grunnet siste dagers nedbør ble kampen spilt på Ekkobanen foran drøye 45 tilskuere. Nok en gang en solid størrelse på spillertroppen, og trenerteamet har et positivt dilemma hva laguttak angår.
Vertene startet hakket hvassere en de mørkeblå, og spesielt Kjell og Andre kombinerte fint på midten. En del motstandere som ble rimelig svimmel etter alle de karussellene Andre i perioder kjørte. Morsomt! Et par brukbare sjanser ble brent før Daniel enkelt satte inn ledermålet etter flott arbeid av Iver. Gjestene hang brukbart med i kampen, men skapte sjeldent noen farligheter foran Ørjan, før de stanget inn et hjørnespark, og dermed uavgjort 1-1 til pause.
Dagens dommer var forøvrig Ragnar Ness fra Kristiansund, og med unntak av enkelte snodige bommer ifm innkast og hjørnespark dømte han en prikkfri match. Vestnesingene var imidlertid ikke fullt så prikkfrie, og benyttet enhver anledning til å rope etter gult kort på motstanderen. NFF sitt bombastiske slagord "Fair Play" har tydeligvis ennå ikke tatt fergeturen over til Vestnes...
Etter hvilen åpnet VV2 noe bedre, og flikket bl.a et innlegg videre i stolpen og ut igjen. Men nærmere kom de aldri. Med unntak av Svein-Kaptein som slo en del glitrende langpasninger som skapte litt hodebry for hjemmeforsvaret, så var de særdeles tamme offensivt.
Ekko derimot fikk den berømte ketchup-efferkten etter drøye timen, og Iver scoret kontant to kjappe etter noen geniale stikkere fra Kjell. Daniel ville selvsagt ikke være dårligere, og også han puttet to til mot slutten. Ytterligere to-tre scoringer burde vært satt bak VV2-keeperen, men slurvete avslutninger de siste fem minuttene forhindret et slikt mål-kalas.
En solid lag-seier for Ekko, der Kjell og Andre får skryt på midtbanen, mens Daniel og Iver som står for scoringene også fortjener sin dose med skryt.