Fiske, Daniel, Ole M
Subs; Tom J, Fredrik, Kenneth, Ole, Idol-Trond, Trygve, Iver.

Rivalbanen i en heller svak fortfatning før helga, så Moldelaget leide Ekkobanen for å få spilt matchen. Dermed var det Rival som var "verter" på Jendem, og de stilte et relativt sterkt lag!
Kristoffer bortreist for dagen og Iver måtte melde pass under oppvarmingen.

1. omgang var meget jevnspilt spillemessig, men nær sagt som vanlig så er vi ikke effektive nok foran motstandernes mål. Vi kunne faktisk avgjort kampen på tampen av den første omgangen. I tillegg blir vi snytt for et soleklart straffespark når Daniel blir feid i bakken. Når den samme Daniel blir felt som bakerste mann like utenfor 16-meteren, og Rivalstopperen slipper unna med gult så er det bare et tegn på hva som venter videre utover i kampen.

Etter hvilen er det "vertene" som starter klart best, og det er ikke veldig overraskende at de setter inn 1-0. Men når Rival får straffespark for å løpe inn i en forsvarer så er farsen nær komplett for Khalid Shiyaradary, som hadde en heller svak dommeropptreden . Når han i tillegg håpløst argumenterer for obstruksjon, så beviser det vel nivået all den tid obstruksjon tilsier et indirekte frispark og ikke straffe. Ikke siden Roald Mordal dømte Ekko-Bryn i 2005 har vel en dommer hatt så stor innvirkning på en Ekko-kamp!

Kenneth Hagås inn på venstre flanke, og skaffer "bortelaget" straffe som Morten setter meget kontrollert i mål.
Rival svarer umiddelbart, og setter inn en perle fra 20 meter, før Daniel setter inn nok en redusering og skaffer litt spenning på tampen.
Espen Floyd dreper imidlertid matchen ved å skaffe Rival nok et straffespark når han rutinert legger seg idet Ole vurderer å tackle han.

Alt i alt en skuffende kamp, som ender med et svært unødig tap. Vi burde avgjort kampen før pause, men er for slurvete i avgjørende faser. Rival får scoringene de trenger for å hente hjem poengene, litt takket være et sløvt Ekko og mye takket være en sløv Khalid Shiyaradary.