Kristoffer, Kjell, Øystein
Daniel, Fiske, Ole Magnus
Subs; Tom Juvi, Ole, Are, Tommy

Herlige forhold på Gamle Molde Stadion. Finfin temperatur og en imponerende bra gressmatte. Flotte forhold for fotball, som Arne Ball ville sagt det. Iver og Andrè var desverre begge ute, i tillegg til bl.a Håkon.

1. omgangen er noe av det bedre vi har prestert denne sesongen. Spillemessig har vi kanskje vært bedre, men gjennomføringen av de første 45 minuttene var ypperlig. Defensivt hadde vi total kontroll på hjemmelaget som plasseringsmessig holder til blant topplagene. Molde kom til en sjanse i første omgang, det sier vel igrunn det meste.

Ole Magnus sendte Ekko i føringen med et flott frispark direkte imål. Fiske fulgte opp, da han overrasket alle de 40 tilskuerene på hovedtribuna og doblet ledelsen. Lekent og elegant som en ballerina danset han seg forbi tre Molde-spillere og satte ballen kontant imål tilside for en hjelpesløs keeper.

Forutenom scoringene var Kris alene gjennom med keeper, Daniel skjøt over fra god posisjon, Daniel hadde en som sneiet stolpen, Kjell misset en dobbelsjanse, som endte med redning på strek. For å nevne noen. MFK var heldige som bare lå under med to mål!

Etter hvilen maktet vi ikke å holde oppe aggresiviteten. En redusering bare etter et par minutter gjorde sitt til at vertene øynet poeng, og Ekko ble presset langt tilbake på banen i perioder. Likevel hadde vi tre gedigne sjanser til å punktere matchen. Kris med et skudd som ble reddet på streken, Øystein over fra bra posisjon og Daniel med en scoring som ble annulert av en hårfin off-side.

Molde fikk en stk svimmel venstreback utvist etter 70 minutter, og begynnte med det å konsekvent slå langt. Spesielt Mbar Diuef på høyrebacken slo de lange ballene, uten at de skapte all verden. Inntil det 88. minutt. Da løftet de nok en gang inn i feltet, og en i blå drakt fikk sjeldent godt treff på ballen som snek seg inn i lengste hjørne.

2-2 var utrolig bittert, all den tid Ekko ledet gjennom mesteparten av kampen. Men sett under ett var vel ett poeng til hvert av lagene fair enough.

Stig Reidar spilte nok en god match som stopper, og var helt klart banens beste spiller!

Forsvaret, inkl keeper, spilte bra idag. Skryt til alle mann der. Midtbanen var suverent god før pause, men det røynet hardt på den siste halve timen. Angrepet spilte også bra før pause, men slet med å holde ballen i laget etter hvilen.

Alt i alt, når skuffelsen har lagt seg etter utlingingen, så var dette en positiv match for Ekko.