Daniel, Fiske, Ole Magnus
Subs; Ole, Are, Tommy, Frank, Tom Juvi, Idol-Trond (?),

2,3 millioner knott satte hvertfall publikum i god stemning på Ekkobanen ikveld. Nyrenoverte garderober i bruk for første gang, skryt til klubben som har fått glimrende fasiliteter på Jendem.
Håkon og Iver begge ute med skade, Andrè forsøkte seg men måtte gi seg under oppvarmingen grunnet lyskestrekk.

Ekko startet kampen på en meget god måte. Mye bra spill, og Daniel var spesielt frisk på topp. De to første scoringene var begge signert nevnte Daniel og begge kom etter framifrå spill!

3-0 kom ved frispark fra rundt 25 meter, som Stig Reidar ekspederte direkte imål. Til tider klasseforskjell på lagene før pause, Øystein og Kjell er to som fortjener ekstra pluss i margen i dagens kamp. Kveldens flotteste scoring kom etter 38 minutter, da et frispark blir slått på lengste stolpe. Øystein stiger tilværs og header ballen på tvers inn i feltet til Morten som tar ned ballen, vender bort forsvareren og setter ballen kontrollert i buret.

4-0 til pause.

Etter hvilen daler kampen i kvalitet. Stort oppmøte og hele 18 mann som stilte til dyst ikveld. Da blir det naturlig nok mange bytter, og vanskelig å holde rytme i kampen. Tomrefjord reduserte til 4-1 før Tommy var frempå og økte ledelsen. 6-1 kom ved Morten etter et glimrende innlegg fra Ole Magnus før det rotet seg til de siste minuttene. Daniel snytt for en soleklar straffe for andre gang i matchen, gjestene kontrer og reduserer på noe som ligner en grei off-side...
.
Selv om vi har full kontroll stort sett gjennom hele matchen, er det variabel kvalitet på det vi foretar oss. Men til tider mye positivt, og vi vil plukke mye poeng fremover dersom vi greier å unngå disse daffe periodene våre.
.
Molde4 har slått VestnesVarfjell2 på bortebane med 4-2, mens Bjørset tidligere i uken vant 3-2 borte mot nettopp Tomrefjord.