Monday, June 22, 2009

Rekdal Fikset ikke Daniel

Tommy S gjør seg klar til å sette spiker'n i kista!


Fiks/Rek - Ekko 1-4 (1-0)

Ørjan
Joachim, Frank, Morten, Kenneth
Øystein, Kjell, Kristoffer
Fiske, Daniel, Tommy
Subs; Ole, Are, Fredrik

Flere tunge forfall til ikveld, da Stig Reidar, Andrè, Iver og Håkon alle var ute med skade i tillegg til et par unggutter som var borte av forskjellige grunner.

Ekko fikk en katastrofalt dårlig åpning mot Kjetil Rekdal & Co. Bare etter tre minutter stanget de inn 1-0 etter en særdeles svak markering på et hjørnespark. Ekko skapte utrolig lite de første 20 minuttene, mens hjemmelaget skapte noen halvsjanser som Ørjan tok seg greit av. Omgangens mest avgjørende øyeblikk kom etter ca 20 minutter, da en stk Nakken svartnet totalt, og noe umotivert sparket en liggende Frank i pøngla!
Resten av omgangen lå hjemmelaget bakpå i en typisk Rekdal-formasjon. Ekko evnet ikke å skape noe, Fiks/Rek var ikke interessert i å skape noe.
Pause, og en skuffende omgang!
Etter hvilen hadde tydeligvis vertene bestemt seg for å forsvare seg til tre poeng. Dermed overlot de også alt spill til et Ekko-lag som bukket og takket. Daniel er i scoringsform for tiden, og ekspederte enkelt inn et perfekt innlegg fra Øystein. Han fulgte relativt kjapt opp med ytterligere to scoringer, og avgjorde kampen selv om hjemmelaget hadde et stolpeskudd på stillingen 1-2. Deres eneste reelle målsjanse de siste 45 minuttene.
Tommy satte inn de siste scoringen, på et perfekt slått frispark.
Sterkt gjort å vinne så klart borte mot laget som holder til på 3. plass på tabellen. Selv om første omgang var svak, så er det godt å se at vi hever oss såpass i 2. omgang. Fredrik debuterte på a-laget, da han kom inn på flanken og han spilte imponerende godt! Pluss i margen også til Øystein og Frank, samt banens beste spiller Daniel Ødegård!
Atle Oterhals fikk en småvrien match å dømme, men viste nok en gang at han er 5. divisjonens beste dommer.
Ekko har nå bare tre poeng opp til Molde4 på 2. plass.

6 comments:

Anonymous said...

Virker som om opptur 2009 er på gang!

Anonymous said...

22-5 og ti poeng på de fire siste kampene...

snuser ekko på 2. plassen og en kvalik.plass??

Anonymous said...

takket være nykomlingene iver, stig, andre, og ikke minst ørjan som ikke har vært skadet, vil ekko komme på en solid 2 plass og opprykk til neste år. men ungdommen må skjerpe seg på trening!!! ta tak!!

se på frank, innsats som ingen andre. selv om han har "lagt opp"

men lykke til alle sammen.

Anonymous said...

Samtidig godt å se at det stadig dukker opp nye profiler i klubben. Vi har f.eks kultspilleren Kenneth Hagås. Utrolig fremgang siden i vår!!! Og ikke minst Ole , som ingen vet hva heter til etternavn , han kan spille over alt på banen og levere en solid innsats. Nå har han også ordnet seg dame!!!
Fint å se at Tommy også begynner å score. Derifra vil det komme mange scoringer fra i åra som kommer etterhvert som engasjementet øker.
Lykke til med høsten gutter!

Anonymous said...

ole who?

Anonymous said...

Nesten halvspilt serie og vi ligger ikke langt bak 2 plassen.
Det var mange som lo før sesongen,da vi sa at vi hadde noe på gang.Virker som pipa har fått en annen lyd nå og det er bra.
Andre,Iver,Ørjan og Stig Reidar,var vel de spillerne vi håpet skulle komme tilbake til Ekko.Hvem trodde det,før sesongen?
Tror vi blir HØSTENS lag.
Syns vi har gjort en brukbar vår sesong.Enig at ung gutta må vise litt mere glød og innsatts på treningene,men det tror jeg vil komme.
Vi må heller ikke glemme vår super tegner,IDOL TROND.Hans bidrag i vår sesongen har vært helt topp.Håper at hans tegninger,blir lagt ut her.Gleder meg til høsten, Trond.
Ønsker alle spillerne,trenere en velfortjent kampfri ferie.Treningene på ekkobanen mandag og onsdag kl 20,må vi ikke glemme i ferien.
Ikke rart Rekdal slengte med leppa til Bakke,han hadde jo tapt for Ekko tidligere i uka.
God Sommer!

Odd G.