Joachim Kris Grønnis Kenneth
Andre Kjell Iver

Ole M Daniel Fiske

Subs: Tommy, Håkon, Øystein.

En rolig affære på Øyra endte til slutt med 10-0 seier for Ekko Aureosen mot Måndalen 2. En grei kamp fra Ekko, som kunne vunnet mer, mens Måndalen 2 var særdeles tafatt og knapt hadde en sjanse i hele kampen. Ekko ledet 4-0 til pause, men hevet seg litt etter pause og scoret hele seks ganger da. Iver var uheldig og brant en straffe i stolpen i første omgang. Keeperfantomet Ørjan Nygård holdt nullen for første gang etter hjemkomsten og scoret også på straffespark. Øvrige målscorere var: Iver (3), Kjell (2), Daniel (2), Ole M og Tommy.

Ellers er det ikke så mye å si om kampen, Ekko hadde full kontroll hele veien i det som ble en velspilt kamp uten stygt spill. Dagens dommer fikk dermed en enkel oppgave og klarte seg meget godt på Øyra i kveld.
Verdt og merke seg var også dagens TIFO fra de knallharde EKKOOLIGANS. Spillere og ledere var tegnet over en stor plakat og takket altså for hyllesten med å feie Måndalen 2 av banen. Vi venter i spenning på flere TIFO's til de kommende kamper.