Wednesday, March 11, 2009

Uavgjort på Ekkobanen

Ekko - Bud/Elnes jr 1-1

En helt grei åpningskamp for Ekko's del. Vi møtte et godt lag i Bud/Elnes, og 1. omgangen vår var svært positiv. Daniel spilte en god kamp som midtspiss, og stod for de største sjansene våre. En i stolpen, to 100%-sjanser og en flott scoring er godkjent!

Før pause holdt vi formasjonene bra, og gjestene skapte minimalt av sjanser. Etter pause, og spesielt de siste 25 minuttene var bortelaget klart i føringen spillemessig, men utlingingsmålet var selvsagt et skikkelig drittmål. Stranden skjøt ballen i en motstander og ballen fikk en fin bue over keeper og spratt i mål... Den mest positive etter pause er vel det faktum at vi holder stand defensivt, til tross for at vi blir satt under press.

Fortsatt lenge til seriestart og en del ting å rette på, men dette var uansett en godkjent start.
Morsomt også med Andre Hoem Hansen som endelig spilte en kamp igjen i Ekko-trøya!