Saturday, March 28, 2009

Måndalen vurderer 5. divisjon

Måndalens hjemmesider har over noen dager vurdert årets 5. divisjon. Laget med Blautkakesvingen i ryggen har bl.a vurdert Ekko til å være blant de desidert svakeste lagene i denne divisjonen! Bak Meek.
Her følger deres vurdering;

Skåla:Har ei fin blanding av rutinerte spelarar og talent.Er fysisk sterke og eit kjempande lag med stor innsats.Gode heime.

Eide/Omegn:Kjenner lite til dette laget, men er laget av gammalt merke så vert det vondt å spele mot dei. Er då eit lag som kjempar i kvar duell.

Rival 2:Blandinga av eldre rutinerte spelarar (Gautvik osv) og yngre talent gjer dette til eit godt lag. Spelar både godt kortpasningspel og gjennom-brotsspel. Er difor vanskeleg å spele imot.

Vestnes/Varfjell:Har mange gode talent som saman med ein del rutinerte spelarar går for opprykk til fjerde. Me trur at denne gjengen kan greie det om dei held fokus på fotballen gjennom sesongen. God trenar i Knut Ø. Hoem.

Tomrefjord:En fin blanding av rutinerte spillere (klokset, Brynjarsson osv)og yngre talenter gjer at TIL blir uforutsigbare i år. Tror de vil variere i prestasjonene. Gode hjemme, men borte?

Bjørset:Et kameratlag fra Molde bestående av både yngre og eldrekrefter. Hvor godt trent de er og hva er motivasjonen er noe som vil gi utslag i en lang sesong. Vil nok variere i prestasjonene. Gode på kunstgress. Borte?

Måndalen 2:Vil være et lag bestående av mange unge talent samt reservene fra A-laget. Vil nok variere i prestasjonene alt etter hvordan laget er satt sammen. Blir ikke enkle å ta på hjemmebane.

Molde 4:Et nytt lag vi ikke vet så mye om. Nye lag er bestandig spennende. Vil sikkert være motiverte for å vise at de er gode. Men har de erfaring fra seriespill?

Meek:Et lag bestående av kamerater fra Molde by som liker å spille fotball og ha det sosialt. Teknisk gode, men tempoet er nok for lavt til å kjempe i toppen.

Ekko/Aureosen:Består av en rekke unggutter samt noen gamle travere. Tror det blir tøft i år, men kan ta feil her.

Fiks/Rek:Kjetil Rekdal i bakre rekker og Frank Nakken på topp:Verker bra det, men er resten av stallen god nok? Litt spent på laget her i år. Kan de overraske? Tror det blir vanskelig.

Bryn 2:Består og av en rekke unggutter som banker på førstelaget. Er de rutinerte nok? Tida vil vise. Laget kan overraske, men tror de vil måtte kjempe for å ta poeng i år.

2 comments:

Anonymous said...

må legge til rushing elephants på lokale klubber. håper re-logoen kommer på topp!!

Anonymous said...

men for helvete da! dagen ekko bli eid av meek, snør d i helvete og satan går på ski..